AcasăPoliticaPonta, scos din papuci de liberali: Ciocu’ mic, daca vreti sa ramaneti...

Ponta, scos din papuci de liberali: Ciocu’ mic, daca vreti sa ramaneti la putere!

Satul sa fie calul de bataie al liberalilor, Victor Ponta ii avertizeaza pe penelisti sa termine cu criticile ”constructive”, in caz contrar riscand sa fie maturati de la guvernare.

Victor Ponta pune piciorul in pragul USL-ului si ii someaza pe liberali sa inceteze cu atacurile contra lui si a guvernului

Paharul rabdarii lui Victor Ponta s-a varsat dupa tocarea publica a ideii de majorare a cotei unice – varianta pomenita doar intr-o doara, dupa cum sustine premierul pesedist. ”A fost o singura discutie la USL, eu cu ministrul de Finante si cu seful ANAF, pe care unii au prezentat-o dupa aceea incorect. Am venit si le-am spus: «Stimati colegi, uitati care e situatia! Avem incasari mai mici la buget. Daca vreti sa reducem CAS, daca vreti sa reducem TVA, hai sa gasim niste scenarii». Asta a fost tot. Apoi lucrurile au deviat intr-o discutie politicianista care nu-mi face placere”, a povestit premierul, dand de inteles si ca liberalii au fost cei care au lansat, ”pe surse”, informatia in spatiul public.

Vadit enervat de comportamentul colegilor penelisti, Victor Ponta i-a poftit pe acestia sa decida daca mai vor sau nu sa fie la guvernare, iar daca da, sa-si tina gura bine inchisa: ”Cand esti in opozitie, poti sa critici orice. Cand esti la putere, trebuie sa fii solidar sau sa pleci de la putere”. In context, Ponta a amintit ca exact acesta a fost motivul invocat de Calin Popescu Tariceanu in 2007, cand, premier fiind, a dat afara PD-ul de la guvernare. ”Este valabil (argumentul – n.r.) intotdeauna si in orice situatie”, a conchis amenintator actualul premier. Odata tras semnalul de alarma, ramane de vazut daca liberalii au urechi sa auda avertismentul transmis de Ponta si inspiratia de a nu zgandari PSD-ul mai mult decat este cazul.

[poll id=”628″]

author avatar
Simona Badulescu
1.573 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger