AcasăPoliticaPonta, reactie dura in cazul bebelusilor internati: "nu trebuie deranjat Mosierul pentru...

Ponta, reactie dura in cazul bebelusilor internati: „nu trebuie deranjat Mosierul pentru moartea catorva copii de iobagi”

Situatia micutilor argeseni care se afla, de aproape doua saptamani, in grija medicilor din Capitala, care se straduiesc sa le aline suferinta si sa ii ajute sa depaseasca pragul extrem de dificil in care se afla, desi au o varsta frageda, a ajuns sa fie motiv de controverse inclusiv pe scena politica, mai ales ca, de ieri incepand, numarul micurilor care au pierit in acest caz a crescut la trei.

In timp ce doctorii bucuresteni sunt in permanenta cu ochii pe micutii pacienti, in incercarea de a-i insanatosi cat mai repede, insusi ministrul alegand sa mearga inca de dimineata la „Marie Curie”, pentru a sta de vorba cu medicii care ii ingrijesc pe copiii din Arges, fostul premier arata cu degetul cat se poate de clar, intr-o anumita directie, fiind clar unde anume se indreapta criticile sale, desi Victor Ponta a ales sa nu mentioneze vreun nume.

Nemultumirea lui Ponta porneste de la situatia micutilor care au contractat bacteria periculoasa care le afecteaza rinichii, unii dintre ei avand nevoie de dializa. Intr-un mesaj postat miercuri pe contul sau de Facebook, fostul sef al Guvernului aduce in discutie situatia tragediei din 30 octombrie anul trecut. „Si totusi constat cu mare amaraciune ca, nefiind un interes politic direct (asa cum a fost la „Colectiv”), de fapt nimeni nu ia in seama aceasta tragedie! Nimeni nu se mobilizeaza, nimeni nu cere informatii sau masuri concrete, nimeni nu protesteaza si nimeni nu depune o floare! Nu s-a deschis nicio ancheta penala si nimeni nu cere sa vina procurorii!”, considera fostul premier, despre care se stie ca a demisionat ca urmare a protestelor stradale cauzate de incendiul devastator din clubul amintit.

Insa fostul sef de la Palatul Victoria se opreste doar la aceste constatari, ci mai adauga una, in termeni mai duri decat precedentele. „Nu ii mai viziteaza la Spital nici Presedintele, nici nu ne mai spune ca stie el cine i-a ucis pe copii, nici ca trebuiau sa moara ca sa … Acum toti cei cu interesele politice (pardon, cu marile idealuri) din Noiembrie pur si simplu nu dau doi bani! De fapt nu trebuie deranjat Mosierul pentru moartea catorva copii de iobagi!”, conchide Ponta.

274 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger