AcasăPoliticaPonta: Protocolul USL, suspendat. Il vom rediscuta cu PNL

Ponta: Protocolul USL, suspendat. Il vom rediscuta cu PNL

Premierul Ponta le cere garantii liberalilor, care sa demonstreze prin fapte, si nu doar prin vorbe, ca sunt solidari cu PSD. Seful Guvernului considera ca protocolul de functionare a USL este suspendat si spune ca va fi renegociat.

„Mergem mai deoparte, dar pana nu se restabileste acel protocol inseamna, cum sa spun, ca e suspendat, nu?”, le-a spus, luni, premierul jurnalistilor. Ulterior a adaugat pe marginea acestui subiect, spunand: „Am folosit o formula juridica. Cand un articol invocat de noi nu se aplica, inseamana ca nu se aplica tot acordul. Asta nu inseamna… Guvernarea, Coalitia in Parlament si in autoritatile locale merge in continuare sub formula USL”.

Ponta a vorbit si despre renegocierea protocolului, fara sa spuna si cand vor avea loc aceste discutii cu partenerii liberali. „Va trebui sa facem o echipa de negociere si va trebui sa updatam protocolul. (…) Au aparut situatii noi si cred ca dupa acest moment tensionat, trebuie sa rediscutam practic protocolul, cu liberalii. (…) Trebuie sa avem mecanisme de intarire a solidaritatii. Nu pot sa va spun de pe acum ce schimbam. (…) Candidatura domnului Antonescu (la prezidentiale-n.r) ramane valabila”.

376 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger