AcasăPoliticaPonta: Propunerile la Cultura si Buget, la sfarsitul lunii. Ii fac o...

Ponta: Propunerile la Cultura si Buget, la sfarsitul lunii. Ii fac o surpriza lui Basescu

Victor Ponta a uitat ca a mancat o paine buna de la cei pe care ii ataca azi

Premierul Victor Ponta a anuntat, marti, ca noile propuneri de ministri pentru Cultura si Buget vor fi facute la sfarsitul lunii august. Prim-ministrul a adaugat ca se gandeste sa-i faca „o surpriza placuta” sefului statului, Traian Basescu, intrucat nu mai poate refuza nominalizarile.

„La sfarsitul lunii august o sa discut si cu cei de la UDMR daca fac o noua propunere la Cultura. De asemenea, noi (PSD, n.r.) vom face o noua propunere la Buget pana la sfarsitul lunii august. Si, de data aceasta, din fericire, domnul Basescu nu mai poate sa refuze. Ma gandesc sa-i fac o surpriza placuta”, a spus Ponta, la Constanta, potrivit mediafax.ro.

Presedintele Traian Basescu a anuntat, joi, ca a respins propunerile de numire a Rozaliei Biro la Cultura, si a lui Claudiu Manda pentru portofoliul Bugetului.

„In ceea ce priveste propunerea legata de doamna Rozalia Biro pentru Ministerul Culturii am respins propunerea primului ministru cu mentiunea ca e o propunere necorespunzatoare functiei”, a spus presedintele Traian Basescu, intr-o declaratie de presa.

author avatar
Alina Costache
169 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger