AcasăPoliticaPonta, primele concluzii despre intalnirea cu Iohannis: deschidere totala pentru dialog, respect...

Ponta, primele concluzii despre intalnirea cu Iohannis: deschidere totala pentru dialog, respect reciproc

Dupa cum a mai facut si cu precedentele ocazii, si de aceasta data primul-ministru a ales sa prezinte primele concluzii ale intrevederii pe care a avut-o cu liderul de la Cotroceni, telegrafic, pe o retea de socializare.

Mai exact pe contul sau de Twitter, prin intermediul unui scurt mesaj din care seful Guvernului a lasat sa se inteleaga ca lucrurile nu sunt atat de tensionate, intre cele doua Palate, pe cat se temeau cei mai multi, mai ales din randul celor care au urmarit, in ultimele zile, schimbul de replici taioase dintre cei doi lideri, atat in privinta deplasarii lui Ponta la Sofia, cat si al accidentului in care a pierit tanarul politist aflat in coloana oficiala a vicepremierului Oprea.

(captura twitter)

Asadar, din cate da de inteles Ponta, printre termenii ce ar putea descrie cel mai bine intrevederea intre patru ochi dintre premier si presedinte s-ar numara atat respectul reciproc, cat si deschiderea pentru dialog. „Intalnire cu Pres. Iohannis/ deschidere totala pt dialog, respect reciproc si colaborare Guv-Pres pt bunul mers al Romaniei!”, suna postarea cu pricina, aparuta marti, cu putine minute dupa ora 16.

Intrevederea dintre sefii celor doua Palate a inceput, la Cotroceni, in jurul orei 15.30, in cursul serii trecute Klaus Iohannis anuntand ca l-a sunat pe Ponta, propunandu-i sa aiba o discutie, premierul raspunzand, dupa cum s-a observat, acestei invitatii la dialog.

author avatar
Cristina Stefan
173 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger