AcasăPoliticaPonta: Predoiu, un premier-fantoma

Ponta: Predoiu, un premier-fantoma

Victor Ponta il trimite pe Catalin Predoiu la guvernul lui din umbra

Victor Ponta si Catalin Predoiu si-au gasit o noua tema de disputa: reducerea TVA la alimente. Ca sa-si umileasca adversarul, Ponta aminteste ca el  a luat aceasta masura in calitate de „premier in functie”, in timp ce Predoiu o critica din postura de premier din umbra.

Victor Ponta il trimite pe Catalin Predoiu la guvernul lui din umbra

Indiferent ce face, Catalin Predoiu nu-si va depasi conditia de„pedelist”,  sustine Victor Ponta . „Premierul-fantoma (‘to be elected’) al PNL-PDL, domnul Catalin Predoiu, si-a prezentat la un post TV pozitia asupra reducerii TVA — el este contra!!! Argumentele prezentate fiind ori false ori chiar stupide, toti oamenii normali ar considera ca este vorba de miopie politica si economica. (…) De fapt, domnul Predoiu este doar consecvent cu modul de gandire al pedelistilor, el fiind ministru in Guvernul Boc care in 2010 a crescut TVA de la 19% la 24%, distrugand economia romaneasca”, a afirmat premierul.  In replica, prim-vicepresedintele PNL a precizat ca va critica in continuare masurile Executivului, dar nu va raspunde la atacurile lui Victor Ponta.

Catalin Predoiu

„Nu intru in acest joc derizoriu al insultelor, singurul in care Victor Ponta se simte fericit. Ii reinnoiesc provocarea de a participa la o dezbatere civilizata pe temele economiei si justitiei, in speranta ca va trece peste dificultatile si inconfortul provocate de respectarea unui minim nivel de politete”, a conchis Predoiu.

author avatar
Ana-Maria Ludatser
215 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger