AcasăPoliticaPonta posteaza o poza "cat 1 milion de cuvinte" cu Macovei

Ponta posteaza o poza „cat 1 milion de cuvinte” cu Macovei

Fostul premier, al carui nume a fost vehiculat intens in ultimele ore, cand a fost vorba despre sefia Ministerului Justitiei, institutie care are conducere interimara dupa demisia lui Florin Iordache, isi pune fanii de pe Facebook in fata unei probe gen „recunoasteti personajul”.

Cel putin asa s-ar putea descrie scurtul mesaj pe care Victor Ponta l-a postat pe pagina sa oficiala de Facebook, in cursul acestei dupa-amiezi, in dreptul unei fotografii in care apar 15 persoane, dintre ele doar doua (mai) cunoscute opiniei publice autohtone: miliardarul Soros si Monica Macovei, nimeni alta decat o fosta sefa de la Ministerul Justitiei. „O fotografie face cat 1 milion de cuvinte

1.154 afisari

2 COMENTARII

  1. O simpla sluga sorosista,problema este ca aceasta sluga,trimisa de colonie in parlamentul european a nu stiu cata oara,ataca la greu pripria tara/colonie,dand dovada de crasa lasitate si tradare pe fata.Mare si longeviva hahalera,ca vechime,a recrutat si alti mercenari,care,pentru un pumn de arginti,isi vand si sufletul,daca il mai au.

  2. Bai nene,faceti ceva si SCOATETI-O pe acesta femeie ,din politica!!!…….aceasta fotografie trebuie sa dea de gandit si analizat si DNA-ului si SRI-ului……nenorocirile facute in JUSTITIA noastra ,de aceasta tradatoare au fost facute la comanda celui din fotografie !!!….SOROS!!…si NE mai miram de haosul de acum……nu inteleg cum mai poate candida femeia asta ,pe viitor….cand ii spuneai ceva de SOROS ……nuuuu ,eu nici nu-l cunosc!!!….cand colo IATA DOVADA!!!…..un pensionar…..

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger