AcasăPoliticaPonta, pe tema candidaturii la sefia Camerei: Nu sunt dispus sa dau...

Ponta, pe tema candidaturii la sefia Camerei: Nu sunt dispus sa dau batalii pentru mize pe care nu le consider importante

In conditiile in care deunazi s-a transat subiectul succesorului lui gonea la sefia Camerei Deputatilor, in sensul in care social-democratii au decis, la propunerea liderului Dragnea, sa nu mai faca o nominalizare, ci sa mearga pe varianta unui lider interimar, pana la toamna, Victor Ponta a ales, la finalul zilei, sa isi spuna un pucnt de vedere mai detaliat, fata de cel pe care il comunicase deja, de la Parlament.

Asa ca a trecut la taste si a postat apoi, pe contul sau de Facebook, un mesaj elaborat, din care au reiesit, pentru inceput, cele patru motive pentru care se gandise sa candideze la functia de lider al Camerei Deputatilor, printre care aceea ca stie „ce inseamna legi bune si legi proaste”, dar si unicul rationament pentru care sustine ca a ales sa nu mai intre in aceasta lupta interna, practic, desi la un moment dat numele sau era vehiculat insistent in dreptul posibilului succesor al lui Valeriu Zgonea. „Totul urma sa se transforme azi intr-o batalie pentru putere in PSD – ceea ce eu nu imi doresc si nu am avut in gand! Nu sunt dispus sa fac rau PSD si nici sa dau batalii pentru mize pe care nu le consider importante!”, a insistat Ponta.

De altfel, in cursul zilei trecute, inainte sa inceapa sedinta in cadurl careia s-a luat hotararea sa nu existe o propunere pentru sefia Camerei, fostul premeir a subliniat faptul ca va intra in cursa pentru functia corespunzatoare celui de-al treilea om in stat doar in conditia in care va avea sustinerea lui Liviu Dragnea. Acesta din urma, in schimb, a sustinut in cateva randuri ca „are nevoie” de pesedistii cu nume sonore in teritoriu, in vederea pregatirilor pentur alegerile parlamentare din toamna.

315 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger