AcasăPoliticaPonta: Orice ministru atacat de Basescu trebuie sa se bucure de solidaritatea...

Ponta: Orice ministru atacat de Basescu trebuie sa se bucure de solidaritatea mea ca premier

Seful Executivului spune ca nu va cere demisia Marianei Campeanu si ca o va sustine in postul de ministru al Muncii, in ciuda acuzatiilor aduse la adresa ei de catre seful statului. Cel putin pana cand acesta din urma va aduce dovezi care sa sustina aceste supozitii.

Raspunzand unei intrebari cu privire la o posibilia demisie a Marianei Campeanu, la solicitarea sefuluI Guvernului, primul-ministru a sustinut ca, in aceasta calitate, e solidar cu ministrul din Cabinetul sau. „Consider ca orice ministru al Guvernului care este atacat de Traian Basescu trebuie sa se bucure de solidaritatea mea ca prim-ministru. Nu (consider ca trebuie sa-si dea demisia-n.r.)”, a precizat Victor Ponta.

Precizarile premierului vin la cateva ore dupa ce, miercuri seara, Traian Basescu i-a cerut actualului ministru al Muncii, Mariana Campeanu, sa-si dea demisia, in cazul in care nu exista motive pentru care sotul ei sa fie incadrat la gradul I de invaliditate. In replica, ministrul a precizat, prin intermediul unui comunicat, ca informatiile aparute in presa cu privire la barbatul sau sunt, pur si simplu, menite sa o denigreze pe ea si pe familia ei.

109 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger