AcasăPoliticaPonta o invita pe Grapini sa plece din Guvern

Ponta o invita pe Grapini sa plece din Guvern

Maria Grapini

Starea de spirit a ministrilor pare a fi o preocupare constanta a premierului. Imediat ce a aflat ca Maria Grapini nu se simte confortabil in Cabinetul Ponta, seful Executivului i-a oferit o solutie: demisia.

Premierul Victor Ponta ii arata usa ministrului Maria Grapini
Maria Grapini

Dupa aproape un an de la numirea in functie, ministrul delegat pentru IMM-uri si Turism a constatat ca echipa guvernamentala din care face parte este praf. Iar concluzia nu a tinut-o numai pentru ea, preferand sa o impartaseasca publicului. ”Nu se inteleg perfect problemele mediului de afaceri la nivelul Guvernului. Am impresia uneori ca merg pe contrasens cand ma duc cu anumite lucruri preluate din mediul privat, dar asta e problema mea”, a afirmat Maria Grapini, care a recunoscut ca sinceritatea ei s-ar putea sa deranjeze. ”Este ceva unicat, pentru ca niciun ministru nu a venit pana acum sa spuna ce prost e Guvernul. Nu? Intru si eu in Cartea recordurilor”, a mai spus ministrul delegat pentru IMM-uri. Pana sa intre in Cartea recordurilor, Grapini a fost invitata, chiar de premierul Ponta, sa iasa din Guvern.

”Relatia dintre Guvern si mediul de afaceri este in primul rand responsabilitatea doamnei ministru Maria Grapini. Daca e nemultumita, sigur o sa gasim un alt ministru mai bun”, a precizat seful Executivului. Iar Grapini nu a fost singurul ministru pus la punct de Victor Ponta, de un tratament asemanator avand parte si liberalul Radu Stroe. ”Amenzile nu se pun ca la piata: mai da tu, mai las eu. (…) Cred ca Ministerul de Interne va veni cu un proiect de Cod rutier bun, care sa tina seama de realitati. Nu pe negocieri, hai sa dam mai mult sau mai putin ca sa ne voteze lumea la anul” i-a transmis premierul sefului MAI.

[poll id=”603″]

author avatar
Ana-Maria Ludatser
290 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger