Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Politica » Ponta nu scapa Guvernul din ochi: Daca sunt proiecte proaste, o sa fac opozitie /Reactia lui Dragnea

Ponta nu scapa Guvernul din ochi: Daca sunt proiecte proaste, o sa fac opozitie /Reactia lui Dragnea

Autor:

Chiar daca, avand probleme la un picior, a mers sprijinit de un baston, fostul premier a revenit la Camera Deputatilor, in prima zi de dupa vacanta parlamentara, pus pe treaba si pe ironii. La adresa Guvernului din care fac parte, in mare, ministri din PSD, fostul sau partid, dar si a PNL-ului, principala formatiune din Opozitie.

 

victor ponta rica petrescu 334x500 Ponta nu scapa Guvernul din ochi: Daca sunt proiecte proaste, o sa fac opozitie /Reactia lui Dragnea

 

UPDATE: Fostul premier a facut precizari pe aceasta tema si prin intermediul unui mesaj postat pe pagina sa de Facebook: “Eu vreau sa fac opozitie incompetentei, demagogiei si populismului pe care Liviu Dragnea le-a impus PSD, Guvernului si Romaniei! Si pentru ca nici nu pot fi cumparat cu functii, nici nu vreau sa fac figuratie ca PNL – Orban si nici nu invat acum ce inseamna sa ai responsabilitatea conducerii oamenilor ca cei de la USR – o sa fac bine opozitie!”, anunta Ponta.

Concret, s-a declarat gata sa faca opozitie, din postura de independent. “Daca sunt proiecte bune, le sustin. Daca sunt proiecte proaste, o sa fac opozitie, ca stiti ca nu exista alta opozitie in afara de mine, doar nu va asteptati la PNL sa faca opozitie”, a anuntat cu toata convingerea Victor Ponta.

Fostul premier n-a iertat actualul Cabinet, cand a fost vorba de unele masuri anuntate. “Am vazut ca se maresc salariile, dar nu se maresc de fapt. Si doar se trece taxa dintr-o parte in alta”, a conchis Ponta.

dragnea rica 409x500 Ponta nu scapa Guvernul din ochi: Daca sunt proiecte proaste, o sa fac opozitie /Reactia lui DragneaE de mentionat ca, intrebat daca se teme de opozitia anuntata de Ponta, liderul PSD a raspuns, scurt, de pe holurile Parlamentului, ca “nu”, Liviu Dragnea alegand sa nu faca si alte comentarii pe tema.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 23-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!