AcasăPoliticaPonta nu-l slabeste pe Dragnea: Nu pot fi conduse ca CJ Teleroman!

Ponta nu-l slabeste pe Dragnea: Nu pot fi conduse ca CJ Teleroman!

Dupa ce deunazi s-a axat pe recenta vizita in Delta a lui Grindeanu si Dragnea, alaturi de alti pesedisti, pentru a lansa ironii la adresa actualului lider PSD, dar si un sfat pentru premier, de aceasta data Victor Ponta l-a atacat pe seful social-democrat.

Incepand prin a spune, o data in plus, ca nu are de gand sa plece din PSD, deputatul pesedist l-a contrat pe actualul sef al partidului. „Ma tot trimite la alte partide, n-am fost in alt partid, decat PSD. Dansul a mai fost”, a punctat Ponta.

Fostul prim-ministru nu s-a oprit, insa, aici. „Nu cred ca PSD-ul si Romania poate fi condusa ca CJ Teleroman (…) stiti ca si pe vremea lui Ceausescu era un nebun care critica, acum sunt eu (…) unul singur gandeste si ailalti toti <<munceste>>”, a continuat Ponta, de la Parlament.

In replica, la plecarea de la Inalta Curte, unde a fost la un termen in dosarul in care este acuzat de instigare da abuz in serviciu, in calitate de fost sef al Consiliului Judetean Teleorman, Dragnea a insistat ca nu vrea sa-i raspunda lui Victor Ponta.

author avatar
Cristina Stefan
162 afisari

1 COMENTARIU

  1. Pontakulele suna un prieten si cerei parerea-daca trebuie sa faci o vizita la un doctor psihopupu in stiinte juridice,dupa care ia o vacanta de 3-6 luni pentru tratament.Este posibil sa nu ai nimic la mansarda,insa ,prin mijloace specifice si ordine de zi esti dirijat ca gura sa nu-ti mai taca-fleanca,iarba sa nu-ti mai placa si mintea sa ti-o ia pe ogoare.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

Caz înspăimântător în București! Femeie reținută după ce şi-a înjunghiat de două ori soţul, la un interval de mai multe ore

Caz șocant în București! O femeie a fost reţinută, sub acuzaţia de violenţă în familie în modalitatea tentativei de omor, după ce şi-a înjunghiat...

Momente de groază, la înălțime. Pasagerii unui telescaun, surprinși de rafale foarte puternice de vânt – VIDEO

Mai multe persoane au trecut printr-o experiență pe care, cel mai probabil, nu o vor uita niciodată. Sau, cel puțin, nu prea curând.Au fost...
proger