Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Politica » Ponta nu-l slabeste pe Dragnea: Nu pot fi conduse ca CJ Teleroman!

Ponta nu-l slabeste pe Dragnea: Nu pot fi conduse ca CJ Teleroman!

Autor:

Dupa ce deunazi s-a axat pe recenta vizita in Delta a lui Grindeanu si Dragnea, alaturi de alti pesedisti, pentru a lansa ironii la adresa actualului lider PSD, dar si un sfat pentru premier, de aceasta data Victor Ponta l-a atacat pe seful social-democrat.

 

Victor Ponta Liviu Dragnea USL bilant 2 ani Narcis Pop 41 Ponta nu l slabeste pe Dragnea: Nu pot fi conduse ca CJ Teleroman!Incepand prin a spune, o data in plus, ca nu are de gand sa plece din PSD, deputatul pesedist l-a contrat pe actualul sef al partidului. “Ma tot trimite la alte partide, n-am fost in alt partid, decat PSD. Dansul a mai fost”, a punctat Ponta.

Fostul prim-ministru nu s-a oprit, insa, aici. “Nu cred ca PSD-ul si Romania poate fi condusa ca CJ Teleroman (…) stiti ca si pe vremea lui Ceausescu era un nebun care critica, acum sunt eu (…) unul singur gandeste si ailalti toti <<munceste>>”, a continuat Ponta, de la Parlament.

In replica, la plecarea de la Inalta Curte, unde a fost la un termen in dosarul in care este acuzat de instigare da abuz in serviciu, in calitate de fost sef al Consiliului Judetean Teleorman, Dragnea a insistat ca nu vrea sa-i raspunda lui Victor Ponta.


1 Comentariu la Ponta nu-l slabeste pe Dragnea: Nu pot fi conduse ca CJ Teleroman!

  1. cobe

    Pontakulele suna un prieten si cerei parerea-daca trebuie sa faci o vizita la un doctor psihopupu in stiinte juridice,dupa care ia o vacanta de 3-6 luni pentru tratament.Este posibil sa nu ai nimic la mansarda,insa ,prin mijloace specifice si ordine de zi esti dirijat ca gura sa nu-ti mai taca-fleanca,iarba sa nu-ti mai placa si mintea sa ti-o ia pe ogoare.


    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 22-03-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!