AcasăPoliticaPonta, mesaj pentru Iohannis. Cu salam sasesc, de la Masa Tacerii -VIDEO

Ponta, mesaj pentru Iohannis. Cu salam sasesc, de la Masa Tacerii -VIDEO

Nu e prima oara cand fostul premier semnaleaza, pe un ton vadit ironic, aspecte ce tin de actiuni sau discursuri ale liderului de la Cotroceni. De aceasta data, insa, e clar ca Victor Ponta n-a putut trece cu vederea faptul ca primul om in stat a ales sa se aseze pe un scaun de la Masa Tacerii, in urma cu ceva saptamani, cand a fost in vizita in Targu Jiu.

Si spunem asta pentru ca social-democratul a transmis si la momentul respectiv un mesaj in care comenta, dezaprobator, gestul, doar ca de aceasta data, daca tot a ajuns la randul sau in celebrul parc unde e expus ansamblul semnat Brancusi, fostul premier – si deputat de Gorj- s-a gandit sa-i transmita cateva ganduri primului om in stat, de aceasta data prin intermediul unei inregistrari video. „Mesaj de la Targu Jiu pentru Dl. Iohannis!!!”, e descrierea pe care o are, pe contul de Facebook al lui Ponta, fimuletul de mai jos, realizat chiar in parcul central din oras.

„Vreau sa va rog sa invatati, sa intelegeti, ca pe Masa Tacerii nu se mananca nici macar salam sasesc, Poarta Sarutului nu se inchide si pe Coloana Infinita (sic!) nu se atarna rufe la uscat. Daca o sa invatati mai mult despre Romania, sunt convins ca o sa ne respectati mai mult”, a tinut sa-i transmita Victor Ponta, pe un ton deopotriva ironic si didactic, primului om in stat.

734 afisari

6 COMENTARII

  1. Hi..ho..ho…hi..hi..ha ! Glume ca la Ponta.Ponta este gorjean in campania electorala,bucurestean cand se uita in buletin,ortodox cand cere voturi si este mandru cand face glume proaste.

  2. Masa tacerii a fost facuta ca OMUL sa se aseze si sa reflectze.
    Am zis OMUL, nu plagiatorul mancator de skata

  3. Glume slabe , glume de gorjean smecher si fara continut , superficial , ca toate facute de Ponta ….A fost facut tandari de Basescu dar a imprumutat din atitudinea lui dar Johannis nu il baga in seama ….

  4. Doamne, cu ce-a gresit poporul nostru de are astfel de idioti drept”mari” politicieni, fosti premieri? Cine il opreste pe cretinul asta de Ponta sa mai apara in public?

  5. e ce-s glume proaste?
    ca sasalaul guguman s-a prabusit pe scaun ca pe buda ??:)))
    nicusorosistii nu prea gusta umorul. tot ce e romanesc va pute?
    sper sa vina si la noi un trump sa va mature naibii pe toti, saraciilor…

  6. Bani online, cu o poveste de Hollywood! Rapid! Hollywood e aici! Castiga si tu bani! Proiect B: 100% iti aduce bani! Mergem hotarati spre Hollywood! Bani online, cu cel mai socant subiect de film! Aici castigi bani pas cu pas! Vino si tu in Proiect B!Functioneaza garantat! Promovam un subiect original de film!Cere acum detalii mai multe la adresa de email: matu.eleonora@yahoo.com

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger