AcasăPoliticaPonta, mesaj in ziua alegerilor interne din PSD: E timpul pentru...

Ponta, mesaj in ziua alegerilor interne din PSD: E timpul pentru un nou inceput. Votez pentru echipa

In ziua in care pesedistii -aici citindu-se toti membrii formatiunii, nu doar delegatii care participau la Congres, cum s-a intamplat pana in 2015 – isi voteaza presedintele, predecesorul unicului candidat la actualul scrutin, Liviu Dragnea, in fotoliul de lider al PSD a anuntat pentru ce voteaza el insusi, in aceasta duminica si la finele celor sase ani in care a avut fraiele partidului in mainile sale.

Astfel, desi s-a retras din fruntea PSD, in iunie acest an, odata intrat in vizorul DNA, si in conditiile in care, in ultima vreme a reiterat in cateva randuri ca preocuparea sa majora ramane actul de guvernare, aspect pe care l-a subliniat, de altfel, si duminica in jurul pranzului, cand a transmis un mesaj prilejuit de ziua votului in vederea alegerii succesorului sau, Victor Ponta a tinut sa transmita public faprul ca va sustine viitoarea conducere a partidului.

Si a insistat asupra ideii de echipa. „Dupa aproape 6 ani la varful PSD, este timpul pentru un nou inceput si in partid. Votez pentru echipa si pentru continuarea cresterii”, a precizat Ponta, pe Facebook.

Totodata, actualul premier si-a exprimat convingerea ca succesorul sau va continua proiectele comune, incepute in vremea in care actualul interimar era numarul doi in partid. „Am facut echipa buna cu Liviu si sunt convins ca va continua proiectele bune pe care le-am inceput impreuna – modernizarea partidului, deschiderea sa spre urban in paralel cu menţinerea unei legaturi speciale cu zona rurala, atragerea de cat mai mulţi tineri, conectarea la problemele reale ale romanilor”, a adaugat Ponta, conchizand: „Voi fi alaturi de echipa din fruntea partidului”.

Citeste si : Alegeri in PSD, cu Liviu Dragnea unicul candidat

author avatar
Cristina Stefan
81 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger