AcasăPoliticaPonta: Mariana Campeanu mi-a spus ca a suferit un accident vascular

Ponta: Mariana Campeanu mi-a spus ca a suferit un accident vascular

Intrebat fiind daca ministrul Campeanu va ramane in continuare in Guvern, premierul a confirmat ca Mariana Campeanu nu renunta la portofoliul ministerial, anuntand, totodata ca ministrul Muncii are probleme de sanatate.

Discutiile si controversele din ultimele zile, pe marginea pensiei sotului Marianei Campeanu, par sa fi lasat urme asupra sanatatii demnitarului. Ponta a sustinut ca liberala i-ar fi dezvaluit ca, in urma cu trei zile ar fi suferit un accident vascular, motiv pentru care premierul a sfatuit-o sa se ingrijeasca si sa se lase pe mana medicilor. „Mi-a spus ca a avut un accident vascular sambata. Am rugat-o si e foarte bine ca merge (la spital-n.r.) (…) si sa stea linistita in aceste doua zile. Sper ca PNL-ul sa ramana la guvernare si atunci ramane si doamna Campeanu”, a spus Ponta.

Campeanu si Ponta au avut, luni, o discutie, in urma careia s-a aflat ca liberala va ramane in fruntea ministerului Muncii, in ciuda faptului ca presedintele Basescu i-a cerut sa demisioneze, in cazul in care stie ca pensia sotului Marianei Campeanu nu ar fi fost acordata corect.

245 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger