AcasăPoliticaPonta: Iohannis are mentalitate de baron!

Ponta: Iohannis are mentalitate de baron!

Premierul Victor Ponta si presedintele Klaus Iohannis si-au inceput relatia in termeni cordiali, dar au sfarsit prin a se ataca ori de cate ori au ocazia. Atunci cand Facebook-ul nu le mai ajunge, cei doi demnitari isi arunca vorbe grele chiar in spatiul public.

Klaus Iohannis, acuzat ca-si trateaza adversarii ca pe niste iobagi

Daca in trecut Victor Ponta nu mai contenea cu laudele la adresa sefului statului, insistand tot timpul pe relatia institutionala echilibrata pe care o are cu acesta, iata ca acum premierul da semne ca a descoperit o alta fata a lui Klaus Iohannis. Culmea, considerat un politician la fel sau poate mai arogant chiar si decat Adrian Nastase, Ponta este cel care se minuneaza acum de infatuarea lui Iohannis. Pe care il acuza ca manifesta dispret fata de toti cei care nu-i fac pe plac. „Domnul Klaus Iohannis, cu aroganta domniei sale de baron, nu a auzit ce am zis (despre participarea la Consiliul European – n.r.) si s-a suparat si s-a dus la conferinta si a zis: ca acest prim-ministru nu va merge niciodata la Consiliul European, cum a zis si Basescu. Eh, ma rog. Eu am spus un lucru ca nu ardeam foarte tare acum sa ma duc la Consiliul European sa ma bata aia ca am votat contra cotelor de refugiati. (…)

„Arogantul” Victor Ponta, uimit de infatuarea presedintelui Iohannis

La Consiliul European se duc in general prim-ministrii pentru ca treburile discutate acolo, inclusiv cea cu refugiatii, e o chestiune de Guvern. Atat am zis. S-a suparat domnul Iohannis, m-a certat ca stapanul pe serbul lui, iobagul lui”, a declarat premierul, intr-o emisiune TV. In context, seful Executivului a recunoscut ca a fost dezamagit de faptul ca presedintele a ales sa calce pe urmele predecesorului sau, Traian Basescu, mentionand ca din acest motiv nu mai poate exista un parteneriat intre el si Klaus Iohannis. „E un gen de neincredere intre noi. Ne-am intalnit de multe ori pentru chestiuni de serviciu. Nu exista nicio chestiune serioasa in care sa nu discutam. Eu chiar am sperat pana in 5 iunie ca e altfel decat Basescu. E o aberatie scandalul asta. Cand va avea guvernul sau va avea probleme. El spune in SUA ca tara e stabila, ca avem economie, dar daca e de rau e vina lui Ponta”, a continuat premierul sa se lamenteze.

author avatar
Ana-Maria Ludatser
306 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger