AcasăPoliticaPonta insista ca Basescu e unicul adversar politic al PSD: in Opozitie...

Ponta insista ca Basescu e unicul adversar politic al PSD: in Opozitie sunt doar niste holograme

Premierul Ponta considera ca, pentru social-democrati, unicul adversar politic puternic ramane Tarian Basescu, fostul sef al statului, inscris, de cateva saptamani, in Partidul Miscarea Populara. Iar liberalii, reprezentantii principalului partid de opozitie, ar fi, in opinia fostului lider PSD, doar niste prezente fantomatice, care asteapta „sa-i aduca altcineva la guvernare”.

Dupa ce, in cursul zilei precedente, respectiv de la tribuna Congresului, declarase in discursul pe care il sustinuse in fata delegatilor pesedisti si a invitatilor PSD-ului la reuniunea in cadrul careia a fost definitivata noua echipa de conducere a formatiunii, ca, din punctul sau de vedere, singurul adversar ramane Traian Basescu, pentru ca, in sens politic, opozitie nu prea exista, luni seara Victor Ponta a mai adus niste precizari in sustinerea afirmatiilor sale pe aceasta tema.

Iar completarile premierului, facute seara trecuta la Romania TV, nu sunt deloc magulitoare pentru liderii marelui PNL, partid din care, sustine Ponta, ar face parte, insa, doar niste holograme. „Noi, din punct de vedere politic, pe scena politica avem un adversar puternic. Ceilalti sunt asa… niste fantome (…) asteapta sa-i aduca altcineva la guvernare (…) Nu e vina mea ca in opozitie sunt doar niste holograme (…) niste marionete”, a incheiat Ponta.

author avatar
Cristina Stefan
115 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger