AcasăPoliticaPonta incepe epurarea liberalilor din Guvern

Ponta incepe epurarea liberalilor din Guvern

Chiar daca fredoneaza la urechea liberalilor doar cantece de dor si amor, Victor Ponta a demis, luni, trei demnitari penelisti dintr-o lovitura.

Desi Basescu i-a cerut sa renunte la functie, doamna, spre deosebire de colega Campeanu, nu a beneficiat de sprijinul premierului Ponta

Cei trei sunt secretarii de stat Stefania Duminica (Educatie) si Ovidiu Putura (Justitie), plus presedintele Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorilor – Bogdan Nica, iar deciziile de demitere din functii au fost publicate tot ieri, in Monitorul Oficial. Daca in ceea ce o priveste pe doamna Duminica motivul se cunoaste (acuzatia de plagiat care i s-a adus in cazul lucrarii sale de masterat), cazurile Nica si Putura raman invaluite in mister. Tot ce se stie este ca locul lui Bogdan Nica a fost luat de adjunctul sau, Marius Alexandru Dunca, un pesedist pur-sange.

Fostul sef al ANPC sugereaza ca a fost zburat din cauza ca a deranjat clientela politica pesedista

”Nu pot sa nu ma gandesc la faptul ca vineri am demarat o ancheta serioasa pe marginea felului in care sunt ambalate unele mezeluri care atenteaza la sanatatea romanilor, si luni ma trezesc demis. Nu pot sa nu bag de seama ca in locul meu este numit domnul Marius Alexandru Dunca, presedinte al TSD Brasov, si sa constat ca, intamplator sau nu, una dintre firmele identificate ca avand probleme in cadrul recentelor controale este din acelasi judet”, a oferit Nica un posibil motiv al matrasirii sale.

Nu se stie inca daca acesta a calcat cu adevarat pe vreun bec, sau doar plateste o nota pur politica
author avatar
Simona Badulescu
281 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger