AcasăPoliticaPonta il trimite pe Rus in Parlament cu Masterplanul: Nu o sa...

Ponta il trimite pe Rus in Parlament cu Masterplanul: Nu o sa stam, daca nu vor sa dialogam

La doar doua zile dupa ce a transmis copresedintilor PNL, Alina Gorghiu si Vasile Blaga, o invitatie la discutii pe mai multe teme, printre ele si Masterplanul pe Transport, primul-ministru a dat de inteles nu are de gand sa stea prea mult sa astepte raspuns la tentativa de dialog pe aceasta chestiune.

Concret, in timpul intrevederii saptamanale a Guvernului, prima care a fost transmisa partial live pe Youtube – din dorinta declarata a premierului de a creste gradul de transparenta al institutiilor publice, dar si ca romanii sa fie „la curent cu deciziile Executivului” – Victor Ponta a anuntat ca, in cazul in care reprezentantii Opozitiei nu vor sa aiba un dialog pe Masterplanul pe Transport, proiectul va fi adoptat de Guvern fara aceste discutii.

„Ministrul Rus, va rog sa va duceti in Parlament, cine vrea sa discute despre Masterplan, discuta. Eu cred ca am facut bine cu apelul la dialog, dar acum nu o sa stam, daca (reprezentantii Opozitiei-n.r) nu vor sa dialogam. Le prezentati tot Masterplanul (…), dupa care-l adoptam si-l trimitem la Bruxelles, ca sa putem sa avem aprobat programul operational infrastructura mare, in timpul cel mai scurt”, a afirmat primul-ministru.

107 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger