AcasăPoliticaPonta ii trimite pe protestatari pe capul lu’ ala micu’

Ponta ii trimite pe protestatari pe capul lu’ ala micu’

Premierul Victor Ponta sustine ca fermierii trebuiau sa”colinde” sub ferestrele Ministerului condus de Daniel Constantin, nu la geamurile Guvernului

Deranjat de fermierii care au protestat, ieri, in fata Guvernului, Victor Ponta s-a luat de ministrul de resort, Daniel Constantin, pe care l-a si poftit sa se duca sa discute personal cu protestatarii.

Premierul Victor Ponta sustine ca fermierii trebuiau sa”colinde” sub ferestrele Ministerului condus de Daniel Constantin, nu la geamurile Guvernului

”Domnul ministru, stiam ca aveti toti banii… De ce sunt suparati ferimierii?”, a deschis premierul Ponta ostilitatile. Auzind explicatia data de ministrul Agriculturii, ”a fost o mica intarziere la plata subventiilor, dar de doua zile banii sunt in cont si vor fi facute platile”, Ponta s-a enervat si mai tare, atat pe fermierii iesiti in strada – ”Daca au banii de ce protesteaza?” – cat si pe ministrul Daniel Constantin: ”De ce nu protesteaza la dumneavoastra (in fata la Ministerul Agriculturii – n.r.) ca e mai mult loc, de ce protesteaza la Guvern?”, a ripostat plin de artag Victor Ponta. Daniel Constantin a incercat sa explice ca fermierii se plang si de alte probleme, nu numai de subventiile neplatite la timp – probleme care nu mai tin de Ministerul Agriculturii, dar nu a reusit decat sa toarne gaz pe focul lui Ponta.

Victor Ponta

Care, fara a mai sta pe ganduri, l-a expediat pe ”ala micu” in mijlocul protestatarilor, poftindu-l sa lamureasca problemele. Mai exact sa faca ce o sti, dar sa-l scape de ”colindul” cantat de fermierii nemultumiti sub balconul Guvernului.

author avatar
Simona Badulescu
260 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger