AcasăPoliticaPONTA: Ideea declansarii unui referendum privind Rosia Montana - "foarte buna"

PONTA: Ideea declansarii unui referendum privind Rosia Montana – „foarte buna”

Premierului Ponta ii surade ideea propusa de catre presedintele Basescu, privind declansarea unui referendum in legatura cu proiectul Rosia Montana. Intr-atat, incat considera demersul unul „foarte bun”.

La cateva ore dupa ce seful statului vorbea despre posibilitatea origanizarii unui referendum privitor la subiectul Rosia Montana,  seful Executivului a precizat ca initiativa i se pare demna de a fi luata in calcul. „Daca Basescu crede ca e util sa declanseze un referendum, atunci cred ca e o idee foarte buna”, a precizat premierul Ponta.

Declaratiile celor doi demnitari vin in contextul in care, duminica seara, sute de oameni au manifestat in fata sediului Guvernului, in Piata Victoriei, dar si la Piata Universitatii, strigandu-si nemultumirea fata de demararea exploatarii de la Rosia Montana si blocand circulatia autovehiculelor si a mijloacelor de transport in comun.

Citeste si: Basescu, ATAC DUR: “Nu exclud sa convoc referendum! Ponta, cati bani ai luat sa semnezi pentru Rosia Montana?”

154 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger