Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Politica » Ponta: Guvernul “Grindeanu” are deja 4 piloti. A patra “mana” pe mansa – cea a Sistemului

Ponta: Guvernul “Grindeanu” are deja 4 piloti. A patra “mana” pe mansa – cea a Sistemului

Autor:

Pe fondul sedintei Coalitiei, ce a precedat intrunirea conducerii PSD-ului, in care principala tema de discutie au reprezentat-o numirile in fruntea celor doua ministere cu conduceri interimare, Victor Ponta a revenit asupra teoriei lansate recent, cum ca Guvernul ar fi un avion cu trei piloti la comanda, doar ca de aceata data a mai adaugat un al patrulea element: “Sistemul”!

 

victor ponta rica petrescu 334x500 Ponta: Guvernul Grindeanu are deja 4 piloti. A patra mana pe mansa   cea a SistemuluiDupa ce deunazi a analizat situatia politicii externe a Romaniei, in ultimii doi ani, de aceasta data fostul premier atrage atentia asupra unor aspecte pe care le-a identificat la nivelul actualului Guvern. Amintind, din startul postarii sale de miercuri, faptul ca a facut parte din trei Guverne, pe unul din postura de premier, si anume Executivele Nastase, Boc si Ponta, explicand cine anume considera ca ar fi fost la mansa la momentul respectiv, n-a trecut cu vederea nici precedentul Cabinet, cel condus de Ciolos.  “Am vazut si am criticat Guvernul “Ciolos” unde mansa a fost impartita in mod haotic de Presedintele Iohannis cu Premierul Ciolos si cu “Sistemul” – deja 3 piloti !!! Catastrofa era previzibila si inevitabila!”, e de parere Ponta, din cate se poate vedea din mesajul urcat pe pagina sa de Facebook.

Dragnea “prezinta public toate lucrurile pozitive – cele negative le lasa pentru bietii ministri”

Cat priveste situatia in privinta actualului Executiv, cel condus de Sorin Grindeanu, Victor Ponta a ajuns o concluzie, pe care a mentionat-o nu inainte de a sublinia ca a votat actualul Cabinet si nu fara sa lanseze o noua sageata inspre seful PSD, Liviu Dragnea, pe care recent l-a criticat ca nu si-a asumat ordonanta controversata, lasandu-l singur pe fostul ministru Iordache in fata valului de reactii. Si anume: “Acum vad Guvernul “Grindeanu” (pe care l-am votat si al carui succes m-ar face foarte fericit si linistit) cum are deja 4 piloti ! Langa Premier trage de mansa cu toata puterea si presedintele Iohannis (instalarea cu forta in capul mesei de la Palatul Victoria sau somatiile legate de buget sunt elemente evidente) / trage vizibil si Presedintele PSD Liviu Dragnea (care nu doar ca a anuntat la inceput membrii Cabinetului dar ii si coordoneaza direct si prezinta public toate lucrurile pozitive – cele negative le lasa pentru bietii ministri) / exista din ce in ce mai vizibil si public si a patra “mana” pe mansa – cea a Sistemului care transmite prin vocea Procurorului General sau al Procurorului Sef DNA ce ordonante sau legi trebuie sa adopte sau sa nu adopte Guvernul, cine poate sau nu poate sa fie Ministru sau Secretar de Stat – ba chiar si cate salarii se pot mari din ipoteticele si fantezistele “prejudicii” ( nu are rost sa va spun ca in 2016 cu Guvernul Tehnocrat procentul real de recuperare a atins minimul istoric de sub 10%)!”    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 21-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!