AcasăPoliticaPonta: Gura lui Grapini bate functia

Ponta: Gura lui Grapini bate functia

Premierul Victor Ponta si ministrul Maria Grapini au trecut peste neintelegerile provocate de ”prostia” guvernului

Premierul Victor Ponta a trecut peste ”disidenta” ministrului responsabil cu IMM-urile, conservatoarea Maria Grapini, dupa o intalnire tete-a-tete.

Maria Grapini a scapat ieftin dupa ce a spus ca face parte dintr-un guvern prost
Premierul Victor Ponta a trecut peste supararea provocata de declaratiile ministrului delegat cu IMM-urile

”Am avut o discutie cu doamna Grapini. Nu am o problema, dimpotriva, eu apreciez eforturile pe care le face doamna Grapini. Cred ca trebuie sa se obisnuiasca mai mult cu pozitia de ministru, ca nu mai e, asa, un producator de textile care vorbeste cu presa. Cand vorbeste cu presa ca ministru, orice greseala, orice echivoc de abia asteapta sa ti-o scoata din context”, a apreciat premierul, la finalul intalnirii cu Maria Grapini.

Iar cum Victor Ponta a adaugat si ca el personal apreciaza activitatea ministrului delegat pentru IMM-uri, se pare ca pe Maria Grapini nu o mai paste demiterea, asa cum lasase seful Guvernului sa se inteleaga ca se va intampla dupa ce doamna in cauza declarase ca poate sa intre in Cartea Recordurilor dupa ce a afirmat, in mod public, ca face parte dintr-un ”guvern prost”, ai carui membri ”nu inteleg mediul de afaceri”.

author avatar
Simona Badulescu
123 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger