AcasăPoliticaPonta, despre ROSIA MONTANA: Se respinge si la Senat si la Camera....

Ponta, despre ROSIA MONTANA: Se respinge si la Senat si la Camera. Cred ca proiectul este inchis

Avand in vedere ca exista „o majoritate impotriva proiectului”, premierul Ponta a dat de inteles ca demersul privitor la exploatarea de la Rosia Montana va fi respins, cel mai probabil, de Parlament.

Prezent, luni, in Parlament, seful executivului le-a spus jurnalistilor ca urmeaza sa aiba in acest sens o discutie cu liderul PNL, Crin Antonescu, copresedintele USL. „Am vazut declaratia (lui Antonescu-n.r). Cred, practic, ca in acest moment proiectul este inchis. Stiti ca nici in PSD nu eram foarte clar intr-o directie. De-asta am venit la Parlament, vreau sa ma asigur ca domnul Antonescu (presedintele Senatului-n.r) pune rapid pe ordinea de zi proiectul. Se respinge. La fel va fi si la Camera. Si s-a inchis acest proiect. Eu ca prim-ministru trebuie sa gasesc alte solutii pentru investitii straine si creare de locuri de munca”, a sustinut Ponta.

Anterior, copresedintele USL, Crin Antonescu, declarase, in nume personal, ca „proiectul Rosia Montana trebuie respins”. Mii de oam,eni au protestat, duminica seara, atat in Bucuresti, cat si in mai multe orase din tara, cerand oprirea acestui demers.

194 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger