AcasăPoliticaPonta desfiinteaza decizia amanarii: Iohannis joaca "sah" pe spinarea oamenilor

Ponta desfiinteaza decizia amanarii: Iohannis joaca „sah” pe spinarea oamenilor

Primul social-democrat care a avut ceva de spus in privinta deciziei presedintelui de a amana pana cel putin saptamana viitoare decizia in privinta desemnarii noului prim-ministru a fost Victor Ponta.

Reactia sa, una in cateva vorbe, dar categorice, aduce in discutie si numele predecesorului lui Klaus Iohannis. Cu care il compara pe actualul lider de la Cotroceni. „Dl Iohannis joaca „sah” ( sau mai corect „septica” vorba lui Crin) pe spinarea oamenilor din aceasta tara! Decizia de azi este cea mai proasta din cele posibile si afecteaza viata fiecarui cetatean roman ( nu a PSD , a lui Dragnea sau Ponta)!”, noteaza Ponta pe Facebook, incheindu-si mesajul cu urmatoarea concluzie: „Asa iresponsabilitate nu am vazut nici la Basescu!”

Comentariul sau a fost iscat de anuntul facut de Klaus Iohannis, la finele zilei a doua de consultari de la Cotroceni, in decursul careia a primit, de altfel, si o alta nominalizare de premier, in persoana pemepistului Eugen Tomac, dupa ce deunazi social-democratii o propuneau pe Sevil Shhaideh. Pe scurt, presedintele a anuntat ca va lua o decizie in privinta premierului abia dupa Craciun (DETALII AICI)

Cititi si: Cum vede Dragnea decizia lui Iohannis

221 afisari

1 COMENTARIU

  1. Cel mai bine s-a trait pe vremea lui basau(hac,hac,na ca am baut fara cele 4 cuburi de gheata sa nu fac laringita),a promis ca o sa traim bine si asa a fost(inghiort fara cuburi,hac,hac),de fapt cu o mica modificare-adica un trai pe vatrai,iar noi am incasat-o rau.Acum,basau,nu se lasa si vrea din nou sa traim bine,influentandu-l pe sascazul kwj-j de la javra si mai ordinara.Nu inteleg de ce sascazul tot strange case,cat mai multe,dar nu are cui sa le lase mostenire,poate copiilor la a coror vanzare a participat,mai stii.Nu cred ca are importanta cine va fi prim-ministru,poate fi si ayatolahul x(eu nu as vrea,deoarece va desfiinta trascaul),insa conteaza daca cei ce au castigat alegerile vor realiza macar 50% din promisiuni,nu au voie de la stapanii coloniei,pai in ce colonie din galaxie se traieste bine?,asa ca urmeaza iar 4 ani de circ pe foame,ca painea buna a fost furata si a ramas aia cu otrava.Sa nu uit,am votata cu dreapta tot dreapta,dar a lui alde taricelul,sa continui ce am inceput de ieri,fara cuburi.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger