AcasăPoliticaPonta, deranjat de ”scandalagiii” Dragnea si Antonescu

Ponta, deranjat de ”scandalagiii” Dragnea si Antonescu

Victor Ponta nu mai suporta certurile dintre pesedisti si liberali

De la inaltimea functiei sale, Victor Ponta nu vede  falia care s-a deschis in interiorul USL, dar percepe totusi zgomotul de fond pe care-l fac liberalii si pesedistii.

Victor Ponta nu mai suporta certurile dintre pesedisti si liberali
Social-democratul Liviu Dragnea si liberalul Crin Antonescu testeaza rezistenta USL
Crin Antonescu

Iar galagia se pare ca il deranjeaza din ce in ce mai tare, mai ales ca ea se produce fix in momentele in care el se face ca munceste. Asa stand lucrurile, premierul a refuzat sa intre in polemica generata de proiectul liberalilor care modifica modul in care sunt alesi primarii si presedintii de consilii judetene. Asta nu l-a impiedicat insa sa-i critice pe Liviu Dragnea si Crin Antonescu, aratand ca acestia fac prea mult caz pe tema, cand ar putea sa-i urmeze exemplul si sa se ocupe de lucruri serioase.

”Eu vreau sa va spun ca incerc sa rezolv niste probleme importante pentru Constanta, pentru  Bistrita. Eu asta o sa fac in fiecare zi ca prim-ministru. Ca o sa fie tot timpul tentative de scandal si de la presedintele Traian Basescu, in ultimele saptamani vad ca s-a mai oprit, dar probabil ca nu il tine mult, si de la Crin Antonescu, si de la colegul meu Liviu Dragnea, si de la oricine altcineva, eu cred ca datoria mea este sa ma ocup de aceste probleme guvernamentale, de partea de metrou, de autostrazi, iar scandaluri aveti dumneavoastra (presa- n.r.) si fara mine”, a declarat seful Executivului, precizand ca nu va da curs provocarilor nici pe viitor. ”Eu nu o sa merg la chestia asta cu scandalul si cu cearta, orice ati face si ati spune, orice ar spune oricine”, a dat asigurari Victor Ponta.

author avatar
Ana-Maria Ludatser
300 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger