AcasăPoliticaPonta, de acord sa cedeze sceptrul PSD-ului unei femei

Ponta, de acord sa cedeze sceptrul PSD-ului unei femei

Victor Ponta vrea sa aiba si el grupul lui de fane, pentru a nu fi mai prejos ca Iliescu, Nastase si Geoana

Prezent la Conferinta Nationala a Femeilor Social-Democrate, Victor Ponta a sustinut ca varianta alegerii unei femei in fruntea PSD-ului nu este ”o ideea rea”.

Victor Ponta vrea sa aiba si el grupul lui de fane, pentru a nu fi mai prejos ca Iliescu, Nastase si Geoana

Liderul PSD a atacat subiectul provocat fiind de presedintele PPDD, Simona Man, care, in calitate de invitata, a spus ca spera ca PSD sa ajunga sa fie condus de o femeie, chiar dupa urmatorul congres. ”Inteleg ca sunt la ultimul mandat al meu de presedinte al PSD, pentru ca urmatorul presedinte va fi o femeie. Nu mi se pare o idee deloc rea, important este sa fie o presedinta la un partid care nu poarta denumirea unui barbat”, a ripostat ironic Ponta, facand aluzie la numele partidului prezidat de Man: Partidul Poporului-Dan Diaconescu. Odata sanctionata musafira, Ponta s-a gandit sa complimenteze asistenta, predominant feminina.  ”Am mai multa incredere in femeile din politica. Loialitatea, combaterea ideii de tradare, de oportunism sunt mai apropiate de dumneavoastra”, a afirmat Ponta, considerand probabil ca a le spune doamnelor ca sunt aproape loiale constituie o lauda suficienta.

Mai mult, Victor Ponta si-a exprimat dorinta de a calca pe urmele predecesorilor sai – Ion Iliescu, Adrian Nastase, Mircea Geoana – si de a avea si el, in PSD, ”un grup de doamne fane”, care sa-i ramana fidele. ”Competitia cu Liviu Dragnea am pierdut-o deja si nici mustata nu voi avea prea curand, asa ca ma multumesc cu locul al doilea”, a tinut sa adauge Ponta, in context.

author avatar
Simona Badulescu
219 afisari
Zenville

Ultimele știri

Chirica și Alexe, întâmpinați de protestatari la deschiderea terminalului T4 al Aeroportului Iași – FOTO

În ziua în care are loc deschiderea noul terminal T4 al Aeroportului Iași, doi lideri locali s-au trezit cu o primire la care, cel...

Incident la metrou, în Capitală! Metrorex: „A fost raportată o urgență medicală”

Un incident a avut loc, vineri, la metrou, în București, circulaţia trenurilor fiind afectată temporar între Râul Doamnei şi Romancierilor, pe firul 1. S-a...
proger