Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Politica » Ponta da din casa: Dragnea a negociat pactul de coabitare cu Basescu

Ponta da din casa: Dragnea a negociat pactul de coabitare cu Basescu

Autor:

 

 

Au trecut aproape patru ani de cand presedintele si premierul de la vremea respectiva ajunsesera la un acord, in sensul in care s-a parafat arhianalizatul pact de coabitare Basescu-Ponta.

Victor Ponta Liviu Dragnea USL bilant 2 ani Narcis Pop 41 Ponta da din casa: Dragnea a negociat pactul de coabitare cu BasescuMai nou, Ponta a decis sa dea din casa si sa spuna ca, de fapt, Liviu Dragnea ar fi fost cel care, alaturi de Iulian Chifu, consilier prezidential la momentul respectiv, au negociat termenii pactului. Demers pe care, ulterior, Ponta si l-a asumat.

“Cand iei singur deciziile inevitabil unele sunt bune, altele mai putin bune, doar ca trebuie sa ti le asumi si nu trebuie sa le lasi pe altii. Eu am avut prostul obicei sa-mi asum eu tot. De exemplu, faimosul pact cu Traian Basescu. Mi l-am asumat eu. De scris si de negociat, l-a negociat Liviu Dragnea”, a declarat actualul deputat la DC News Live, fara sa uite sa mentioneze ca actualul sef al PSD avea unda verde pentru a purta aceste negocieri de la Ponta si Antonescu, lideri, la acea data, ai USL-ului.


1 Comentariu la Ponta da din casa: Dragnea a negociat pactul de coabitare cu Basescu

  1. iohan

    ..deci mitomanul era presedintele psd-uli si premierul romaniei, da dragnea care a fost condamnat exact pt.demiterea lui basescu coabita cu acesta ,conducea psd-ul si chiar pe poanta…!aha!esti pus pe jaf si distrugere ,ponta tata!esti ,zero,nu te mai crede nimeni(sanatos la cap)…


    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 21-07-2018
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!