Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Politica » Ponta critica lipsa de asumare pe OUG 13: Nu poti sa dai pe Iordache

Ponta critica lipsa de asumare pe OUG 13: Nu poti sa dai pe Iordache

Autor:

Fostul premier nu e deloc de acord cu modul in care – in opinia sa – au ales liderul PSD, dar si unul dintre cei doi presedinti ai ALDE sa il scoata la inaintare doar pe ministrul – intre timp demisionar – al Justitiei, in chestiunea OUG 13, abrogata dupa zile intregi de controverse si proteste de strada.

 

VICTOR PONTA FANE 72 323x500 Ponta critica lipsa de asumare pe OUG 13: Nu poti sa dai pe IordacheVorbind despre o “lipsa de asumare”, Ponta a lasat sa se inteleaga ca Dragnea si Tariceanu ar fi trebuit sa iasa cu precizari. “Nu poti sa dai pe Iordache. (…) Trebuia sa fie domnul Dragnea, Tariceanu si Grindeanu sa spuna, ziua in amiaza-mare, <<domne, d-aia ne-au votat multi oameni>>”, a sustinut fostul sef social-democrat al Guvernului, seara trecuta, la Romania TV.

Totodata, Ponta a tinut sa evidentieze faptul ca n-a prea inteles cum s-au potrivit caracterul “urgent” al actului normativ emis de Guvern si termenul de 10 zile pana cand urmau sa intre in vigoare prevederile respectivei OUG menite sa aduca modificari Codurilor Penale. “Daca zici ca e urgenta, nu poate fi urgenta in 10 zile, daca nu-i urgenta, las-o lege in Parlament (…) Nu exista urgenta de 10 zile, urgenta e de azi”, a sustinut Ponta. “Nu a inteles nimeni nimic, sincer. Dintr-o idee buna si corecta, s-a ajuns la un dezastru”.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 24-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!