AcasăPoliticaPonta crede ca ANAF s-a constituit parte civila in dosarul sau "de...

Ponta crede ca ANAF s-a constituit parte civila in dosarul sau „de frica”

Premierul a facut, joi, o declaratie neasteptata in privinta dosarului in care a fost trimis in judecata, in urma cu aproape doua saptamani, de catre procurorii DNA, respectiv „Turceni-Rovinari”.

Mai exact, Ponta s-a referit la decizia Agentiei Nationale de Administrare Fiscala de a se constitui parte civila in aceasta cauza penala, in care actualul premier a fost trimis in fata instantei, asemeni colegului sau de partid si fost membru al Guvernului, Dan Sova. „Eu sincer nu stiu la ce s-a constituit nici ANAF-ul parte civila, avand in vedere ca ANAF-ul mi-a dat act ca ei au incasat toate taxele si impozitele. Dar nu pot sa-i intreb (…) Atata i-a dus pe ei mintea. (…) Probabil de frica. Toata lumea stie ca nu e nici un prejudiciu, dar nu vreau sa discut la partid asa ceva”, a sustinut Ponta, de la Targu Jiu, in timpul unei conferinte de presa comuna cu actualul lider interimar al PSD-ului, Liviu Dragnea.

Va reamintim ca, in comunicatul in care DNA anunta, pe 17 septembrie, ca actualul prim-ministru a fost trimis in judecata, ca avocat, reprezentant legal al Cabinetului Individual de Avocat „Ponta Victor-Viorel”, fiind acuzat de „fals in inscrisuri sub semnatura privata (17 infractiuni), complicitate la evaziune fiscala, in forma continuata, spalarea banilor”, procurorii precizau si faptul ca „A.N.A.F. s-a constituit parte civila in cadrul procesului penal cu suma de 126.979,73 lei fata de inculpatul Sova Dan-Coman si cu suma de 51.321,80 lei fata de inculpatul Ponta Victor-Viorel”.

195 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger