AcasăPoliticaPonta: Cat voi fi prim-ministru, Guvernul va duce mai departe toate proiectele...

Ponta: Cat voi fi prim-ministru, Guvernul va duce mai departe toate proiectele comune cu Moldova!

Seful Guvernului a tinut sa transmita public faptul ca, atata vreme cat se va ocupa fotoliul de sef al Executivului, Guvernul de la Bucuresti va continua proiectele comune cu Republica Moldova.

In contextul in care la Chisinau urmeaza sa se instaleze un nou guvern, premierul Ponta a avut discutii cu o serie de oameni politici din Republica Moldova, in cadrul carora le-a transmis un mesaj important -acela ca, atat timp se va afla la Palatul Victoria, in postura de premier, proiectele comune dintre cele doua state – privind domenii precum energia sau infrastructura- vor fi duse mai departe.

Concluziile dialogului cu reprezentanti ai clasei politice din Republica Moldova au fost trecute de catre liderul social-democrat intr-un mesaj postat, marti dupa-amiaza, pe Facebook. „Am discutat cu prietenii nostri politici din Republica Moldova si am reiterat sprijinul meu (ca Premier si Presedinte PSD) pentru eforturile privind formarea unei majoritati proeuropene si a unui Guvern stabil care sa continue reformele democratice! Cat voi fi Prim-Ministru i-am asigurat ca Guvernul Romaniei va duce mai departe toate proiectele comune cu Republica Moldova in domeniul energiei, infrastructurii, educatiei, culturii si al asistentei tehnice si financiare pentru dezvoltarea institutionala„, a sustinut primul-minsitru, pe contul sau de pe reteaua de socializare amintita.

119 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger