AcasăPoliticaPonta baga PSD-ul la SPA

Ponta baga PSD-ul la SPA

Pentru ca reuniunea pesedista din vara trecuta, de la Arsenal Park, s-a lasat cu bruscari si amenintari, Victor Ponta a ales sa organizeze primul Comitet Executiv din acest an la Sinaia.

Victor Ponta isi duce colegii in „excursie” la Sinaia

Ca sa mai indulceasca pilula amara pe care le-a pregatit-o colegilor de partid, Victor Ponta a decis sa-i duca la aer curat, piscina si sauna. Asa se face ca pentru Comitetul Executiv extins de la finalul acestei saptamani, social-democratii au inchiriat hotelul Mara din Sinaia. Pe langa activitatea parlamentara si guvernamentala, cea mai importanta tema care va fi discutata in cadrul acestei reuniuni va fi, evident, reforma partidului. Proiectul schitat de Liviu Dragnea, si sustinut in totalitate de Victor Ponta, a inflamat deja spiritele in partid, mai ales ca el reduce considerabil puterea liderilor din teritoriu, acestia fiind nevoiti sa renunte la functiile politice in cazul in care detin si o functie administrativa. Un subiect sensibil,  pe care Ponta trebuie sa-l manevreze cu multa abilitate si care vine la pachet cu criticile formulate in ultima vreme de Radu Mazare, Marian Oprisan sau Catalin Ivan.

Geoana le pregateste un dus rece

„Team-building” pesedist va fi bruiat de la distanta de Mircea Geoana, senatorul anuntand deja ca, impreuna cu grupul lui de initiativa, va organiza un eveniment tot la finalul acestei saptamani. „Vorbim de un nou partid. Sunt multi, sunt si parlamentari, oameni din toate mediile. In weekendul acesta, grupul de initiativa se va exprima public. (…)

Mircea Geoana si-a propus sa boicoteze sedinta PSD-ului

Sunt increzator ca, in urmatoarea saptamana, acest proiect va demara intr-o maniera spectaculoasa.  Vom avea o exprimare extrem de energica si consistenta in Parlament imediat dupa 1 februarie si vom avea o motiune de cenzura de succes”, a declarat Geoana, adresandu-le  inca o data pesedistilor de buna-credinta invitatia de a-l urma. „Ma astept ca la Congresul PSD sa fie suficienti oameni, care sa isi dea seama pe ce lume se afla si daca au un pic de luciditate, sa ni se alature  sa putem da stangii romanesti un nou inceput. Va spun cu toata sinceritatea, nu poti sa construiesti la nesfarsit, pe o fundatie care s-a deformat, trebuie sa pui o baza noua”, a mai spus Mircea Geoana.

author avatar
Adelina Ionicel
1.627 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger