AcasăPoliticaPonta: Am facut mai repede si mai bine decat altii ceea ce...

Ponta: Am facut mai repede si mai bine decat altii ceea ce trebuia sa facem

Starea de alerta in cele sapte judete in care masura a fost instituita, zilele trecute, ca urmare a vremii rele – a ninsorilor si a viscolului -va fi ridicata.

Vorbind, luni, in cadrul comandamentului de iarna intrunit la Guvern, despre situatia in zonele afectate de nameti, dar si despre interventia autoritatilor pentru ajutorarea oamenilor din judetele in care au fost probleme, ca urmare a ninsorilor si a viscolului, premierul a mentionat, totodata si faptul ca, de luna viitoare, vom avea doua comitete nationale – unul in caz de intemperii, iar altul pentru situatii de urgenta.

Si pentu ca tot a venit vorba de intemperii, Ponta a declarat ca lucrurile au stat bine, in opinia sa, la capitolul interventie, comparativ cu alte tari afectate de vreme rea. „Vreau sa va multumesc celor care ati pus umarul, ma bucur ca ati salvat si vieti omenesti, nu doar bunuri. Romania a fost afectata destul de putin de intemperii. Cand ma uit la ce se intampla la alte tari din regiunea noastra si din zona, nu pot decat sa spun ca am facut mai repede si mai bine decat altii ceea ce trebuia sa facem”, a sustinut premierul.

Odata pericolul depasit, iar vremea revenind la normalul acestei dati, primul-ministru urmeaza sa propuna ridicarea starii de alerta in zonele acoperite de nameti. „O sa supun Comitetului National pentru Situatii de Urgenta revocarea starii de alerta in judetele Buzau, Braila, Vrancea, Ialomita, Calarasi, Constanta si Tulcea”, a adaugat seful Executivului.

113 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger