AcasăPoliticaPonta a vrut sa puna o vorba buna pentru Dragnea la DNA

Ponta a vrut sa puna o vorba buna pentru Dragnea la DNA

Premierul Victor Ponta a cerut sa fie audiat ca martor in dosarul referendumului, solicitarea fiind insa respinsa de procurorii anticoruptie. Dezvaluirea a fost facuta de presedintele executiv al PSD, Liviu Dragnea, chiar in usa DNA-ului.

Liviu Dragnea a gasit in hartiile de la DNA si o adresa din partea premierului
Victor Ponta a vrut sa fie martor in dosarul referendumului

Vicepremierul Liviu Dragnea s-a obisnuit sa-si bea cafeaua la sediul Directiei Nationale Anticoruptie. De mai bine de o saptamana, social-democratul examineaza zi de zi probele din dosarul in care este acuzat de presupuse fapte de coruptie in legatura cu organizarea referendumului din 2012. Explicatia: ”isi doreste sa studieze amanuntit probele din dosar, nu doar sa le rasfoiasca”. Cu prilejul vizitei de ieri,  ministrul Dezvoltarii a sustinut ca printre documente a gasit si o adresa a premierului Victor Ponta in care acesta arata ca vrea sa dea o declaratie de martor.

Potrivit lui Dragnea, solicitarea a fost respinsa. Spre binele lui, au comentat  mai multi uselisti, mentionand ca, la cum a evoluat realtia dintre Liviu Dragnea si Victor Ponta, marturia premierului ar fi putut sa produca si mai mult deranj. Deranj de care presedintele executiv al PSD nu are nevoie in momentul de fata,  dupa ce procurorii s-au zbatut sa-l impacheteze destul bine, acuzandu-l, printre altele, ca ar fi pus la punct un sistem national prin care a fraudat votul la referendumul din 2012.

author avatar
Ana-Maria Ludatser
1.317 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger