AcasăPoliticaPonta a vizitat santierul naval de la Mangalia si Podul de la...

Ponta a vizitat santierul naval de la Mangalia si Podul de la Agigea

Premierul a parasit, marti, Capitala, cu destinatia Constanta. Ponta a vizitat santierul Daewoo de la Mangalia, dar a vrut sa vada si care este stadiul lucrarilor de la Podul Agigea.

Ajuns la Mangalia, la santierul naval Daewoo-Mangalia Heavy Industries, Ponta a tinut sa le multumeasca reprezentantilor companiei in cadrul careia lucreaza circa 7.000 de angajati, spunand ca Guvernul „multumeste oricarei companii care creeaza un loc de munca in Romania si care plateste taxele catre statul roman”. Totodata, seful Executivului s-a declarat multumit sa vada ca vapoarele produse in portul de la Mangalia navigheaza in lumea intreaga. „Cand vad ca navele produse aici sunt livrate companiilor din intreaga lume, ca navigheaza pe oceanele si marile lumii avand insa in ele incorporata munca atator oameni de aici, de la santierul din Mangalia. Sunt foarte mandru si am vrut cu aceasta ocazie sa va transmit aceasta mandrie si aceasta multumire”, a declarat Ponta.

Totodata, dupa ce a fost la Mangalia, primul-ministru s-a intalnit si cu constructorii aflati pe santierul de la noul pod de la Agigea. Nu e prima data cand seful Guvernului merge sa vada lucrarile de la aceasta constructie, ultima oara vizitand santierul la inceputul lui mai. Podul ar urma sa fie gata la 31 octombrie acest an.

Sursa foto: Facebook/Victor Ponta

433 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger