AcasăPoliticaPonta a revenit in tara: "Ma gandesc cu groaza/ Probabil ca ar...

Ponta a revenit in tara: „Ma gandesc cu groaza/ Probabil ca ar fi fost mult mai multe victime”

Atat fostul premier, cat si ceilalti romani care ar fi trebuit sa ajunga in Bucuresti inca de noaptea trecuta, inainte ca aeroportul turcesc sa fie zguduit de exploziile de natura terorista, au aterizat pe Otopeni cu putine minute dupa pranz.

In conditiile in care seara trecuta s-a aflat foarte aproape de Aeroportul International „Ataturk”, avand in vedere ca avea zbor, la miezul noptii, catre Capitala, la aproape 12 ore de la momentul la care ar fi trebuit sa plece in calatorie Victor Ponta s-a intors in tara. „Ma bucur ca toti romanii s-au intors cu bine, nu doar eu (…) la ora 12 noaptea urma sa ne intoarcem noi spre Bucuresti (…) m-am intors din drum, deci n-am fost blocat acolo (…) ma gandesc cu groaza daca reuseau sa treaca – asa cum se intampla in aeroporturile din Europa-, probabil ca ar fi fost mult mai multe victime”, a precizat Ponta, intr-o interventie telefonica la B1 Tv, premierul amintind ca aeroporturile turcesti au un sistem de securitate mai solid fata de alte aeroporturi europene.

Nu in ultimul rand, premierul a tinut sa sublinieze faptul ca in astfel de situatii e important ca opinia publica sa nu lasa sa creada ca se teme de teroristi. „Eu o sa merg in continuare si la Istanbul si la Paris si la Bruxelles (…) este foarte important (…) daca ne e frica, daca nu mai mergem (…), atunci, intr-adevar, teroristii au castigat”, a adaugat Ponta.

Va remaintim ca 36 de oameni au pierit si 147 au fost raniti in urma exploziilor care s-au produs la eroportul situat in metropola strabatuta anual de milioane de turisti straini, printre ei si multi romani. Din cate a anuntat MAE, un roman a avut de suferit de pe urma busculadei create seara trecuta, in aeroport, dar ca starea sa nu e de natura sa ii puna viata in pericol.

149 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger