AcasăPoliticaPonta a reactionat dupa ce a aflat decizia instantei in privinta lui...

Ponta a reactionat dupa ce a aflat decizia instantei in privinta lui Gica Popescu

La scurta vreme dupa ce s-a aflat despre faptul ca instanta incuviinteaza eliberarea conditionata a fostului capitan al nationalei de fotbal, premierul a transmis, public, un mesaj.

Vestea mult-asteptata de familia, apropiatii si cunoscutii lui Gheorghe Popescu – respectiv aceea ca judecatorii sunt de acord, in prima faza, cu eliberarea conditionata a lui Popescu (43 de ani) – a venit in urma cu scurt timp.

Si din cate reiese din mesajul postat de premier, pe contul sau oficial de Facebook, Victor Ponta se alatura celor care se bucura sa afle decizia Judecatoriei Sector 4 din Capitala. „Ma bucur din toata inima ca Gica Popescu (un sportiv si un om extraordinar) va fi din nou alaturi de familie si cei dragi!”, scrie seful Guvernului.

Trebuie precizat, insa, ca decizia Judecatoriei amintite nu este una definitiva, dar si ca procurorii DNA, care o puteau ataca, pe baza de apel, ar fi inaintat deja un astfel de demers. Abia dupa ce aceasta cale de atac va fi judecata, Popescu va afla daca poate parasi sau nu detentia, pentru a reveni in mijlocul celor dragi, odata ce a infaptuit o jumatatea din pedeapsa dictata de instanta, in cazul sau, in „Dosarul Transferurilor”.

Momentan, fostul fotabilit Gheorghe Popescu se afla la Jilava, executand pedeapsa de trei ani, o luna si zece zile pe care a primit-o in dosarul amintit, in care au mai fost deferiti justitiei, si condamnati, alte sapte nume cunoscute din fotbalul autohton.

author avatar
Cristina Stefan
175 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger