AcasăPoliticaPonta a laudat Consiliul Concurentei: Nu ati urmat tendinta altor institutii de...

Ponta a laudat Consiliul Concurentei: Nu ati urmat tendinta altor institutii de a merge pe o cale militieneasca

Prezent, joi dimineata, la prezentarea bilantului de activitate pe anul trecut al institutiei in fruntea caruia se afla Bogdan Chiritoiu, primul-ministru a tinut sa felicite Consiliul Concurentei pentru faptul ca s-au focusat, inainte de orice, pe preventie si nu neaparat pe sanctionare.

„Mi-a placut faptul ca ati pus accentul pe preventie, nu ati urmat tendinta altor institutii din Romania de a merge pe o cale militieneasca”, a afirmat seful Guvernului.

Intuind ca va fi intrebat la care institutii se refera, Victor Ponta a spus din capul locului ca nu va face nominalizari, precizand, insa, ca entitatile la care se refera cunosc catre cine anume se indreapta sagetile sale. „Nu dau nume sau nu precizez la cine ma refer, ca unii sunt in sala si stiu”, a adaugat seful Executivului.

Mai mult, pentru a intari spusele sale, Ponta a dezvaluit si cum anume catalogheaza aceste institutii, in momentul in care se refera la ele, dincolo de ochii presei, o denumire ce aminteste, de altfel, de un regim apus. „Si, in discutiile informale, le spun „Institutiile Republicii Socialiste Romania”, pentru ca s-au intors anumite practici”, a concluzionat premierul.

Ar mai fi de spus ca nici la iesirea de la evenimentul in cauza, Ponta nu a vrut sa spuna la care anume institutii s-a referit. Primul-ministru s-a rezumat sa precizeze un singur aspect „la control, asa”.

91 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger