AcasăPoliticaPonta a anuntat ca azi il propune pe Iohannis la Interne. N-a...

Ponta a anuntat ca azi il propune pe Iohannis la Interne. N-a spus nimic de postul de vicepremier

Prezent, marti, la prezentarea bilantului Jandarmeriei, seful Guvernului a anuntat ca intentioneaza ca, in cursul acestei zile sa trimita propunerile catre Cotroceni, cu varianta Klaus Iohannis la Interne. Totul in cazul in care primeste acordul copresedintelui USL, Crin Antonescu.

Victor Ponta nu a spus, insa, nimic legat de varianta Iohannis vicepremier. „Astazi (marti-n.r) voi propune ca Iohannis sa fie ministru de Interne. Doresc sa aiba un mandat lung si stabil”, a precizat copresedintele USL. Premierul urmeaza sa inainteze cele patru propuneri de ministri, respectiv Iohannis – ministru de Interne, Eugen Nicolaescu – ministru de Finante, Cristian Busoi – ministru Sanatatii si Teodor Atanasiu – ministru al Economiei.

Tocmai aceste numiri ale vicepremierilor au generat discutii aprinse in USL. Primul-ministru vorbea despre o varianta de Guvern cu patru viceprim-ministri, in timp ce liberalii s-au aratat deranjati de faptul ca PC si PNL au fost puse pe picior de egalitate la acest capitol.

107 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger