AcasăPoliticaPonor refuza PSD-ul si oferta de a intra in politica

Ponor refuza PSD-ul si oferta de a intra in politica

Nici nu apucase bine sa se raspandeasca zvonul ca Ponor ar putea da sportul pe politica, si nu oricum, ci pe listele PSD-ului, ca gimnasta a iesit la rampa si a spus lucrurilor pe nume.

Nu da sala de antrenament pe cea de sedinte

Mai exact, a respins categoric orice astfel de varianta. „Raspunsul meu a fost ….NU”, a lamurit Catalina situatia, vineri, pe Facebook.

Explicatia sa a venit pe fondul speculatiei ca numele sau ar fi urmat sa figureze pe listele PSD Constanta, la viitoarele alegeri, cele din decembrie, si ca gimnasta ar fi avut in vedere sa ajunga deputat.

Iata, insa, ca lucrurile nu vor sta deloc asa, si ca, momentan cel putin, in palmaresul catalinei vor ramane doar rezultatele in plan sportiv, respectiv medaliile castigate la competitiile olimpice si mondiale.

foto: Facebook/Catalina Ponor

author avatar
Cristina Stefan
246 afisari

1 COMENTARIU

  1. Vă propun un business avantajos. Este vorba de o firmă perfect legală in Romania; face parte din Holdingul international cu sediul in Londra, Anglia. Afacerea s-a extins rapid, -in peste 12 tari si a ajuns la peste 300 000 membri.
    In esenta este o Colaborare directă cu parteneri comerciali autohtoni. Consumul este motorul economiei de piață și calea realizării/prosperitatii individuale. Câștigi -consumand ! Pentru detalii -solicitati ”info” la: d.costel50@yahoo.com

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger