Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Politica » Ponor refuza PSD-ul si oferta de a intra in politica

Ponor refuza PSD-ul si oferta de a intra in politica

Autor:

Nici nu apucase bine sa se raspandeasca zvonul ca Ponor ar putea da sportul pe politica, si nu oricum, ci pe listele PSD-ului, ca gimnasta a iesit la rampa si a spus lucrurilor pe nume.

 

529439 130366593819788 684847129 n catalina Ponor refuza PSD ul si oferta de a intra in politica

Nu da sala de antrenament pe cea de sedinte

Mai exact, a respins categoric orice astfel de varianta. “Raspunsul meu a fost ….NU”, a lamurit Catalina situatia, vineri, pe Facebook.

Explicatia sa a venit pe fondul speculatiei ca numele sau ar fi urmat sa figureze pe listele PSD Constanta, la viitoarele alegeri, cele din decembrie, si ca gimnasta ar fi avut in vedere sa ajunga deputat.

Iata, insa, ca lucrurile nu vor sta deloc asa, si ca, momentan cel putin, in palmaresul catalinei vor ramane doar rezultatele in plan sportiv, respectiv medaliile castigate la competitiile olimpice si mondiale.

foto: Facebook/Catalina Ponor


1 Comentariu la Ponor refuza PSD-ul si oferta de a intra in politica

  1. Costel

    Vă propun un business avantajos. Este vorba de o firmă perfect legală in Romania; face parte din Holdingul international cu sediul in Londra, Anglia. Afacerea s-a extins rapid, -in peste 12 tari si a ajuns la peste 300 000 membri.
    In esenta este o Colaborare directă cu parteneri comerciali autohtoni. Consumul este motorul economiei de piață și calea realizării/prosperitatii individuale. Câștigi -consumand ! Pentru detalii -solicitati ”info” la: d.costel50@yahoo.com


    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 15-07-2018
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!