Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Politica » Politistii, la un pas sa iasa in strada: “Noi nu vrem, dar suntem obligati!”

Politistii, la un pas sa iasa in strada: “Noi nu vrem, dar suntem obligati!”

Autor:

Abia ce se s-au domolit protestele din fata Guvernului, ca se anunta o noua manifestare de proportii, de aceasta data in fata sediului unuia dintre ministerele din componenta Cabinetului Grindeanu.

 

coarna Politistii, la un pas sa iasa in strada: Noi nu vrem, dar suntem obligati!Concret, plangerile se indreapta catre institutia condusa de Carmen Dan. Iar cei care se declara la un pas sa iasa in strada pentru a-si face cunoscute nemultumirile- iscate de nivelul de salarizare- sunt politistii. Despre care, din cate a sustinut liderul sindical Coarna, la Antena 3, ar fi ajuns la capatul rabdarii.

In putine cuvinte, va spunem ca liderul sindical a amintit ca pe 25 martie – fix de Ziua Politiei Romane- ar urma sa iasa in strada, vreme de patru ore, cateva mii de oameni ai legii. “Noi nu vrem, dar suntem obligati. (…) Nu dorim majorari salariale, nu dorim sa pice Guvernul, nu dorim revendicari politice. (…) Dorim respect si aplicare corecta a legii “, a declarat Coarna, cu referire la HG 1/2017.

Trebuie mentionat, insa, ca in aceste zile, reprezentantii sindicatelor au si vor mai avea discutii cu responsabilii din Guvern.

foto: Antena3    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 23-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!