Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Politica » Politicianul pe care pesedistii il sustin pentru preluarea sefiei Primariei Craiova

Politicianul pe care pesedistii il sustin pentru preluarea sefiei Primariei Craiova

Autor:

O data ce Lia Olguta Vasilescu a renuntat la fotoliul de primar pentru cel de ministru al Muncii in Cabinetul Grindeanu, e nevoie ca locul ramas liber sa fie ocupat, in acest sens urmand sa aiba loc alegeri.

 

18010154 1447964588587148 9046800304838865509 n intalnire Politicianul pe care pesedistii il sustin pentru preluarea sefiei Primariei CraiovaIn cursul zilei de miercuri s-a aflat si numele candidatului pe care il vor sustine pesedistii in aceasta cursa. Si anume este vorba despre Mihail Genoiu, nimeni altul decat politicianul care asigura la momentul de fata interimatul la sefia Primariei Craiova.

O confirmare a faptului ca pe Genoiu il vor sprijini reprezentantii PSD la viitoarele alegeri a venit din directia senatorului craiovean Claudiu Manda, liderul filialei doljene a PSD-ului, la finele unor discutii avute cu Liviu Dragnea, in prezenta Liei Olguta Vasilescu.

Va amintim ca afiliat Genoiu ocupa functia de viceprimar la Craiova in 2013 si ca pana lunile trecute se stia ca este afiliat PMP-ului condus de Traian Basescu.

Scrutinul pentru sefia Primariei craiovene va avea loc pe 11 iunie.

sursa foto: Facebook/Claudiu Manda    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 26-03-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!