AcasăPoliticaPolitica la fundul gol

Politica la fundul gol

”Idiotul” Ninel Peia (foto) si ”viermele intestinal” Daniel Funeriu au demonstrat ce inseamna o controversa politica ”a la Dambovita”

Facut ”imbecil” de Daniel Funeriu, deputatul PSD Ninel Peia ameninta ca il va bate ”la fundul gol” pe fostul ministru.

”Idiotul” Ninel Peia (foto) si ”viermele intestinal” Daniel Funeriu au demonstrat ce inseamna o controversa politica ”a la Dambovita”

Disputa dintre cei doi distinsi politicieni s-a declansat dupa ce Ninel Peia a sustinut ca bebelusii din Arges infectati cu E-coli s-ar fi putut fi imbolnavi din cauza unui vaccin. Catalogat drept ”imbecil” de Daniel Funeriu (pe motiv de ”raspandire de informatii false” si confundarea bacteriei E-coli cu un virus), Ninel Peia a tinut sa pastreze la aceasi nivel controversa: l-a facut ”vierme intestinal” pe contestatarul sau: ”Daniel Petru Funeriu este unul dintre numele de trista amintire pe care il credeam sters definitiv din prezentul si viitorul politic al Romaniei. Dar, nu, asemenea unui vierme intestinal, cand prinde un moment favorabil, aceasta fantasmagorica fiinta se iteste din nou cautand loc prielnic pentru a-si depune pestilentialele oua pe unde o putea, numai vizibile sa fie”. In plus, Peia l-a somat pe Funeriu sa-si ceara scuze, amenintandu-l in caz contrar cu ”administrarea unei bataite la popoul gol, in piata publica” – metoda despre care pesedistul spune ca ”forma mai veche de educare a unei persoane care refuza sa invete minimum bunele maniere”. Daca problema legata de educatia lui Funeriu s-a clarificat, nu se stie in schimb cum anume ar putea fi obligati distinsii nostri demnitari sa invete bunele maniere politice. Care, apropro, exclud din start dialogurile dintre ”idioti” si ”viermi intestinali”.

author avatar
National
253 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger