AcasăPoliticaPocora: Ponta dezvaluie deja planurile pentru un Cabinet fara liberali

Pocora: Ponta dezvaluie deja planurile pentru un Cabinet fara liberali

Cristina Pocora

Una spune in fata presei, si alta ar face in realitate. Liberala Cristina Pocora considera ca, in ciuda faptului ca anunta in fata media ca isi doreste sa continue guvernarea in actuala formula, respectiv alaturi de PNL, in realitate premierul Ponta ar avea deja planuri pentru un Executiv in care sa nu se mai regaseasca si liberalii.

Cristina Pocora

Purtatorul de cuvant al PNL, Cristina Pocora, are o explicatie pentru recentele afirmatii ale premierului Ponta, copresedinte al USL, in spatele carora s-ar ascunde, in fapt, alte intentii. „Premierul Victor Ponta, desi spune ca vrea sa guverneze in continuare alaturi de PNL, isi dezvaluie deja planurile pentru un Cabinet fara liberali si ne anunta ca, la acordarea votului de investitura al noului Cabinet, va pastra programul USL. (…) Afirmatia ca vor duce mai departe programul USL reprezinta o ipocrizie, o minciuna, fiindca este evident drumul pe care PSD si aliatii sai s-au angajat, un drum care nu respecta prioritatile cetatenilor, ci interesele de grup”, sustine Pocora.

Mai mult, liberala afirma ca ideea mentinerii programului USL ar reprezenta o diversiune, ce s-ar asemana situatiei acceptarii propunerii ca Iohannnis sa fie numit la Interne -a greata in aparenta de Ponta, dar care nu a fost pusa in aplicare. „Ideea continuarii programului de guvernare al USL este o diversiune la fel cum a fost si subiectul numirii lui Klaus Iohannis. In declaratii, Klaus Iohannis a fost laudat, apreciat, dar in fapt Victor Ponta nu l-a numit in Cabinet si a scos PNL de la guvernare. La fel, la nivel declarativ, programul de guvernare va ramane cel al USL, dar, de fapt, va fi programul de guvernare al USD, cu prioritati precum legea amnistiei!”,  a conchis Pocora.

247 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger