Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Politica » PNL o rupe cu PDL pe stenograme

PNL o rupe cu PDL pe stenograme

Autor:

Dupa ce ”s-au tinut de nas” pentru a putea pune mana pe Cotroceni, liberalii cu pedigri vor acum sa le dea un sut in fund fostilor democrat-liberali.

 

 

teodor atanasiu PNL o rupe cu PDL pe stenograme

Teodor Atanasiu a fost inregistrat cand perora despre curatarea PNL-ului de fostii democrat-liberali

Planul liberalilor de rit vechi a fost devoalat dupa ce ”domnul Tase” (Teodor Atanasiu – n.r.) a devenit erou de stenograme. ”Noi fara PD nu castigam presedintele. Ne-am tinut de nas si am facut un compromis. Altfel nu se putea. (…) Noi am facut o fuziune paritara in care noi am dat numele partidului, sigla partidului, candidatul la presedintie al partidului si ei ne-au dat sediul, locatia in care sa functionam. Ganditi-va ca avem 28 de judete in care noi conducem in fuziunea asta paritara. Mai mult de atat nu puteam obtine. Eu va spun ca le-am dat si iluzia ca o sa aiba prim-ministru. N-o sa-l mai aiba. Va dau in scris ca nu o sa-l aiba!”, i-a dascalit Atanasiu pe fostii penelisti din Bistrita. Inregistrat, pe sest, de cineva din asistenta, domnul Tase a ajuns rapid pe internet – ocazie cu care fostii pedelisti au aflat direct de la sursa ce li se pregateste.

PDL PNL o rupe cu PDL pe stenograme

Fostii pedelisti au aflat ca sunt in plus in ”marele PNL”

”Ma surprinde intr-un mod neplacut declaratia facuta pentru ca se pare ca domnul Tase (Teodor Atanasiu – n.r.) nu a inteles nimic din ce vrea poporul acesta (…) Sunt mirat de faptul ca afirmatiile au fost facute in prezenta copresedintelui presedintelui PNL Alina Gorghiu, iar aceasta nu a reactionat”, a iesit primul la contraatac Dorin Florea. Ex-pedelistul Cezar Preda a sanctionat si el tacerea lui Gorghiu: ”Ca vechi PD-ist sunt mahnit, dar sper sa fie un accident izolat sau sa nu fie adevarat.  Eu, cand am vazut, am avut asa…. o strangere de inima pentru ca inteleg ca declaratiile au fost facute in prezenta co-presedintelui Alina Gorghiu. Eu va spun un lucru: daca eu as face asemenea afirmatii in fata co-presedintelui meu (Vasile Blaga – n.r.) cred ca mi-ar trage o smetie de nu m-as mai ridica de jos, asta ca sa intelegem ce responsabilitate au sefii mari ai partidelor”. Punctul pe ”I” l-a pus insa fostul consilier Sebastian Lazaroiu: ”Astazi aflam secretul lui Polichinelle: ca Iohannis si PNL nu vor pune niciodata un premier al PDL!”. In context, Lazaroiu a sustinut ca descendentii Bratienilor sunt adevarati ”maestrii” in incalcarea intelegerilor: ”In 1992 au tradat CDR, in 2000 l-au tradat pe Constantinescu, in 2007 pe Basescu, in 2012 pe UDMR-isti (sa ne amintim ca USL a semnat protocol cu ei in septembrie, dar PNL-isti s-au opus sa fie luati in guvern), in 2014 pe PSD-isti si azi pe PDL-isti”.

Credeti ca fuziunea dintre PDL si PNL ar putea fi pusa in pericol, acum ca democrat-liberalii au aflat ce joc fac partenerii lor liberali ?

Vezi Rezultate

loading PNL o rupe cu PDL pe stenograme  Loading ...Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 22-10-2017
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!