AcasăPoliticaPNL il ascunde pe Silaghi sub fustele PE

PNL il ascunde pe Silaghi sub fustele PE

Ca sa amane ancheta DNA, Ovidiu Silaghi spala putina Parlamentului dambovitean si o sterge la Bruxelles

Ovidiu Silaghi a demisionat din Parlament si va lua calea Bruxelles-ului. Desi liderul PNL sustine ca “situatia juridica” a lui Silaghi ramane aceeasi, ancheta DNA-ului va fi amanata pana la incuviintarea ei de catre PE.

Ca sa amane ancheta DNA, Ovidiu Silaghi spala putina Parlamentului dambovitean si o sterge la Bruxelles

Fost ministru al Transporturilor acuzat de DNA de “trafic de influenta in forma continuata”, mai exact de “favorizarea lui Nelu Iordache”, Ovidiu Silaghi se muta la Parlamentul European cu tinichele cu tot. Concret, legislativul de la Bruxelles va trebui acum sa avizeze inceperea cercetarii penale in cazul Silaghi, Camera Deputatilor fiind derobata de orice sarcina in acest sens in urma demisiei de ieri.

Varianta este confirmata oficial de Crin Antonescu: “Daca in legatura cu domnul Silaghi exista intrebarea privitoare la situatia sa juridica, nu are niciun fel de influenta. Parlamentul European are aceleasi reguli ca si Parlamentul Romaniei. In niciun fel prezenta sa in Parlamentul European nu va obstructiona sau intarzia demersurile pe care DNA sau altcineva doreste sa le faca in cazul sau”. Afirmatie inexact, daca ne amintim cate luni a asteptat DNA avizul atunci cand a fost vorba despre anchetarea lui Adrian Severin. Fiind clar ca PNL incearca astfel sa intarzie intrarea lui Silaghi pe mainile DNA, mai ramane de vazut cat se va bucura Parlamentul European de “pisica moarta” aruncata in curtea lui de liberalii damboviteni.

[poll id=”588″]

author avatar
Simona Badulescu
144 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger