AcasăPoliticaPNL a luat frica nou-nascutei USD

PNL a luat frica nou-nascutei USD

Voci din PNL sustin ca Uniunea Social-Democrata este ilegala

Gaselnita cu USD le da frisoane liberalilor. Dupa ce au mimat indiferenta timp de 24 de ore, penelistii lui Antonescu au pus tunurile pe noua alianta politica: PSD-UNPR-PC.

Voci din PNL sustin ca Uniunea Social-Democrata este ilegala

Uniunea Social-Democrata este noul cosmar al PNL. Aparitia ei a anulat bucuria penelistilor, care exultau la ideea ca, in sfirsit, pot si ei sa-i faca zile fripte lui Victor Ponta, prin intermediul lui Klaus Iohannis. Concret, pe liberali nu adunarea oualor stangii intr-un singur cos ii deranjeaza, cat copierea denumirii USL in scopul pacalirii electoratului. Care a pus deja de doua ori stampila pe USL si ar putea crede ca USL sau USD tot un drac e. Lucru cu care “dracii” liberali eliminati din combinatia electorala castigatoare in 2012 nu sunt de acord. Ca urmare, liberalii au lansat prima salva, prin intermediul colegului Octavian Bot: “Noua alianta electorala pentru europarlamentare, denumita USD, ar putea sa nu fie legala”. Motivul: USD este  denumirea altei aliante, decedate intre timp, parafate in anii ‘90 de PD si PSDR.

“E o stratagema, o incercare de a induce in mintea electoratului ideea ca voteaza USL. E subtila alegerea, dar nu stiu daca e corect fata de PNL ca partenerul tau de guvernare sa apeleze la o asemenea gaselnita, recunosc, buna”, a dat glas Bot frustrarilor care ii macina in realitate pe liberali. Repros care nu a gasit, insa, ecou in PSD. “Banuiesc ca, daca a fost folosita in 1996 si s-a desfiintat alianta de atunci, ramane disponibila denumirea. Nu cred ca e o problema sa folosesti o denumire care a mai fost folosita”, a ripostat pe loc purtatorul de cuvant al PSD, Catalin Ivan.

author avatar
Simona Badulescu
386 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger