AcasăPoliticaPlanurile lui Ciolos. Nu exclude sa alature unui partid, dar nici sa...

Planurile lui Ciolos. Nu exclude sa alature unui partid, dar nici sa infiinteze unul

Premierul nu a reuşit încă să-i „execute“ pe Traian Băsescu şi Mugur Isărescu

O data ce mandatul sau de premier s-a incheiat, la Palatul Victoria instalandu-se un alt Guvern, cel condus de Sorin Grindeanu, Dacian Ciolos isi evalueaza prioritatile, la nivel de cariera.

In acest sens, fostul prim-ministru a adus in discutie, sambata, la Europa FM, faptul ca ar vrea sa-si fructifice experienta acumulata in ultima perioada: „Pe termen scurt, fiind pe urmatorul an, urmatorii 2-3 ani, ma gandesc foarte serios la modul in care pot sa fiu de folos aici, acasa, dupa cate am invatat anii astia si (…) si sa pot sa mentin aproape echipa sau o parte din echipa care s-a incropit anul trecut la guvernare”.

Dar si ca ar avea trei variante pe care le ia in calcul, la nivel de viitor politic. Si anume fie sa stea „in afara partidelor”, dar sa faca „politica altfel”, fie sa alature unei formatiuni politice deja existente, si sa incerce, „prin exemplul propriu”, sa demonstreze tuturor ca se poate face si „politica altfel”, fie sa infiinteze el insusi un partid. E drept ca, din cele trei ipoteze, ultima a parut cel mai putin convingatoare pentru Ciolos. „Ma gandesc si la asta. Ma gandesc la toate solutiile (…) Teama mea e ca lumea se plictiseste repede de un partid si iar se intoarce la ideea ca, pana la urma, toti sunt la fel”.

De altfel, multi isi amintesc faptul ca luna trecuta fostul premier nu facea un secret din faptul ca are in vedere inclusiv infiintarea unei asociatii, pe structura Platformei Romania 100, facuta publica pe final de mandat la Palatul Victoria.

159 afisari

1 COMENTARIU

  1. Draga fata mancata de ………,numai un medic se poate pronunta,insa este bine sa ne ferim de astfel de specimene,ai dovedit ca esti cel mai obedient mercenar,platit din interior si mai mult din exterior de stapanii coloniei,acum a venit timpul sa primesti o mare sponsorizare ca sa-ti faci propriul partid,asa cum vrea kwj-l un guvern propriu.Hai siktir bre mancatule,muscatule de fatada.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger