AcasăPoliticaPlangere penala pe numele lui Ciolos, clasata

Plangere penala pe numele lui Ciolos, clasata

(foto: Facebook/Dacian Ciolos)

Seful Executivului se alesese intr-o prima faza cu o plangere penala, reclamatia vizand o presupusa fapta care ar fi datat de pe vremea cand Dacian Ciolos a fost ministrul Agrculturii. Respectiva plangere a fost, insa, clasata, aspect confirmat, joi dimineata, chiar de catre seful interimar al Parchetului de pe langa Inalta Curte.

(foto: Facebook/Dacian Ciolos)

„Da, a fost o plangere, s-a constituit un dosar, care a fost solutionat, prin clasare, in urma cu aproximativ doua saptamani. (..) Din moment ce s-a clasat cauza, inseamna ca nu au existat probe, pentru inceperea urmaririi penale si trimiterea in judecata”, a precizat Bogdan Licu, in fata sediului Consiliului Superior al Magistraturii.

E important de mentionat faptul ca actualul sef al Guvernului fusese reclamat la Pachet in urma cu doi ani, de catre un fost vicepresedinte al Autoritatii pentru Valorificarea Activelor Statului (AVAS), trimis in fata instantei in dosarul privind privatizarea Institutului pentru Cercetari Alimentare (ICA). Acuzatia era de abuz in serviciu.

186 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger