AcasăPoliticaPiperea nu va fi sef peste liberalii bucuresteni

Piperea nu va fi sef peste liberalii bucuresteni

La mai putin de o saptamana de cand s-a aflat ca era in carti pentru a prelua sefia organizatiei bucurestene a PNL-ului, ulterior demisiei lui Predoiu, pe fondul rezultatelor slabe la alegerile locale, avocatul Piperea a lamurit cum vor sta lucrurile din punctul sau de vedere.

Mai exact ca nu va ajunge in fruntea filialei PNL din Capitala. Totusi, avocatul a lasat o portita deschisa, in cazul in care ar aparea un „proiect” de nivel national, nu doar care ar viza Bucurestiul.

„Nu voi prelua conducerea organizatiei PNL Bucuresti. Raman insa dispus sa ma implic si sa conduc un proiect de anvergura nationala, daca si cand mi se va propune. Politica si administratia pot fi instrumente pentru astfel de proiecte, asa cum s-a dovedit in cazul legii darii in plata. Oricum ar fi, eu raman acelasi”, a notat Piperea, scurt si la obiect, tarziu seara trecuta, pe contul sau de Facebook.

Acestea fiind datele problemei, ramane de vazut cine anume va ajunge in fruntea organizatiei bucurestene a liberalilor si mai ales cand se va lua o decizie in acest sens.

sursa foto: facebook.com/gheorghe.piperea

88 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger